SPAS usvojio predlog Šapića o uključenju u SNS

Srpski patriotski savez doneo odluku o prestanku postojanja te stranke

Ostavite komentar


  1. I sta ovaj misli, da oni koji su ga glasali automatski ce to i dalje da rade? Pa valjda je dobijao glasove jer je bio protiv vucica. Eto pokazao je ko je i sta je pa vi nastavite da glasate i podrzavate vuciceve podguzne muve i nek vam i dalje za sve ubuduce bude kriv naravno, Djilas. Prijatno Srbijo bolje nisi ni zasluzila do da se valjas u ovom vucicevom neoradikalskom blatu.

  2. Utopi ti i Glišić ili ga oni kupiše. Sve li je u Srbiji na prodaju

  3. Srpska Poltronska Stranka , Srpska Nazadna Stranka, Srpska Propala Stranka (sps) se ujedinjuju jer su ista bagra prošlog režima Slobodana Miloševića.

  4. Hm . . . znaci a ce se Sapicevi problemi sa nekretninama po Beogradu uspesno legalizovati . . .

  5. Ljudi, ovo je prirodno, maltene sve stranke treba da se uliju u SNS, jer svi manje-vise misle kao Vucic, samo ne mogu da upravljaju. Svi smo mi takvi, ceo narod, svi smo za Putina, za pravoslavlje, za tradiciju naseg balkanskog mentaliteta, za ujedinjenje Srba na bilo koji nacin. Sta je problem priznati to sto je ocigledno. Nismo mi za Evropu, mi volimo kanjinku, Moskvu, Putina. Ali nase licemerstvo nas ukopaje i davi. Recimo sebi da nismo Zapad ni u srcu ni u dusi.

  6. SPAS ?! To smo mi, prodali bi i dusu svoju za interes… slagali, izdali, ostavili..

    1. Glišić nije u SPAS-u. On je samostalno poslanik. Ova fotografija je iz vremena pre nego što je napustio SPAS.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.