SPO pozvao da se glasa za SNS 21. juna

Ostavite komentar


  1. Cekaj jel to beze onaj SPO gde je Vuk Draskovic s balkona Narodnog pozoriste pozivao na juris i borio se protiv TV bastilje, Slobe Milosevica i radikala. Ne verujem ovo je neki novi SPO presvucen u radikalsku-naprednjacku uniformu.

  2. Spominjanje SPO-a u bilo kom kontekstu je (u najmanju ruku) smešno. Kao stranka postoje samo na papiru ili kao nosioci javnih funkcija (u dogovorenom dilu oko podele plena). Vuk i Danica su ostarele pijavice na telu Srbije ali su za sobom ostavili mladi naraštaj (nemaju decu ali imaju naslednike po apetitu) naučen da živi parazitski i tako uništavaju svaki pokušaj oporavka društva.

  3. Ova „partija“ima samo jedan cilj i program a to je nakrasti se što više para.Najprevarantskija udrugba pohlepnih humanoida ikada.

  4. Koliko ste dosjea otvorili za ovih 8 godina, od kada ste u vlasti sa SNS-om?
    Ovo saopstenje u mnogome objasnjava, zasto Vuk u svakom svom obracanju mora da se pose** po 5.oktobru i Djindjicu.

  5. da objavljujete povremeno razglabanja goluba prevrtača koji vodi srpski pokret obmane.

  6. Srećom, uvek sam imao pameti da ne glasam za spo.Ni ds se nije proslavila ali ovo…

  7. Bruka od stranke . A šta reći za Vuka Draškovića ? Sram ga bilo svih koji su stradali zbog njega .

  8. Prije bi ruku odsjekao nego glasao za tebe ili bilo koga ko je na listi s tobom. Ološu izdajnički

  9. I to cete sa snsom da postignete koja sve to godibama opstruira. Nasli ste u kojoj crkvi da se molite. Jedina je uteha sto svaka stranka pre ili kasnije nestane. Nestace i ovo zlo.

  10. E bas vi ( ko to beste ) koji imate „uticaj“ na biracko telo kao „Apaci na americki kongres“, pozivate nekog da glasa za „SNS“. Koliko ste Draskovici ovoga puta „avanzovali“ poput krpelja/parazita u Upravnim odborima sem „NIS-a“ koji je tradicionalno obezbedjen za g-dju Danicu Draskovic. Svaka cast Vuce Draskovicu „moral“ vam je bas jaca strana.

    1. Da li je moguće da SPO ima dovoljno pristalica, bilo gde i bilo kada, da mogu sebi da obezbede prisustvo u skupštinama (redom…)?
      Ili u njihov opstanak ulažu vladajući, kao i u SRS, SDP…

  11. Pitam se, kako je drugoj partiji dozvoljeno da POZIVA NA IZBORE neku partiju a NIJE DOZVOLJENO DA POZIVA NA BOJKOT neke partije??

  12. Po starom, Vuk opet prodaje veru za večeru. Pašče opet neko mestašce u upravnom odboru. B O J K O T.

  13. s verom u boga za kralja i otadjbinu,poks i samo poks,svi posteni srbi ce glasati za poks,da vidimo koliko nas ima postenih

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.