SPS: Socijalisti se zatvorili u kancelarije, kada će obraćanje Dačića "pitanje za milion dolara" 1Foto: M. R. Milenković

Ivica Dačić, lider Socijalističke partije Srbije i kandidat za premijera u sedište stranke na Studentskom trgu stigao je petnaest minuta pre zatvaranja izbornih mesta.

Ivica Dačić, lider Soscijalističke partije Srbije i kandidat za premijera, u sedište stranke na Studentskom trgu stigao je petnaest minuta pre zatvaranja izbornih mesta.

Nešto malo pre njega u zgradu SPS ušao je i potpredsednik stranke i budući ambasador Žarko Obradović.

Osim njega, pristigli su i kandidat za gradonačelnika Beograda Toma Fila, Aleksandar Antić, Branko Ružić, Nikola Nikodijević, ali i nasmejani Goran Trivan.

Nezvanično saznajemo da se čeka najpre obraćanje Aleksandra Vučića u izbornom štabu naprednjaka i da tek onda može da uslediti i konferencija za novinare u SPS.

Iako su brojni socijalisti došli u sedište SPS na Studentskom trgu, svi su se zatvorili u svoje kancelarije, tako su svi ukraćeni za bilo kakve informacije.

Zato su novinari jednoglasni u oceni da im nedostaje pokojni Milutin Mrkonjić koji je uvek imao insajderske informacije za sedmu silu.

Neoubičajeno za SPS, u zgradi stranke večeras vladaju potpuno dugačija, stroža pravila.

Novinari ne mogu sami do pres centra, već ih dežurni socijalisti do tamo sprovode liftom.

Ranije za izbornu noć u SPS nije bila potrebna akrditacija, ali je sada uvedeno i to pravilo.

Akreditovano je više od dvadeset domaćih i stranih novinskih ekipa, koje su već zauzele svoje pozicije.

Na pitanje kada će se novinarima obratiti Ivica Dačić , rečeno nam je da je to pitanje za milion dolara. Inače u SPS vlada opuštena atmofera .

SPS na ovim izborima nije imao svog predsedničkog kandidata, već je vodio kampanju na dva koloseka, pozivao je građane da glasaju za Aleksandra Vučića, predsedničkog kandidata SNS i Ivicu Dačića, kandidata SPS za premijera.

Da li su očekivanja Dačića uzaludna pokazaće rezultati izbora

I ono što ne nedostaje to je hrana pripremljena za novinare, na terasi zgarde na Studentskom trgu, koja će po svemu sudeći biti poslužena nešto kasnije .

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari