SPS: Podići spomenik Branku Pešiću

Ostavite komentar


  1. Sa Brankom vi nemate dodirnih tačaka.Može Betoven sa šlemom na glavi i koferčetom u ruci.

  2. I sreću da pobegne što dalje od vas, „socijalista“. Vi niste na Pešićevom već na Pašićevom putu. I to nije nimalo pohvalno, dapače….

  3. Kakve veze vi imate sa Pešićem. Uostalom, bio je gradonačelnik u sretno vreme, kada se imalo mnogo više para. U vreme Slobe ste imali negativan identitet, sada nemate nikakav, vi ste SNS.

  4. Branko Pesic je bio humani demokrata. Bio je clan Komunisticke partije. Levo orijentisan. SPS niti je humana, niti demokraticna niti levo orijentisana, tim pre ako pravi koaliciju sa desnicarima zarad vlasti. O dobrobiti SPS svi smo osetili, od 1990 pa nadalje.
    Zar vas nije stid da Branka Pesica uzimate u usta u doba kampanje. Pa to je strasno. Ne kitite se tudjim perjem pogotovu sa dostojastvnim ljudima kojima umrli. Vredjate sve nas, koji smo ga poznavali, a pre svega njegovu blizu rodbinu. Ostajte tamo gde ste se opredelili: u lazima, prevarama, otimanju, kradjama, kriminalu

  5. Боже мој, колико негативне енергије за један леп предлог.Зашто у све му видимо лоше.Уосталом,зашто коментатори нису дали сличан предлог,уместо да у свему виде само лоше

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.