SPS: Spremni smo za razgovor sa svim političkim činiocima

Ostavite komentar


  1. U ovom njihovom saopštenju, toliko je demagogije i laži , da je teško pročitati ga u celosti.
    Tvrde da uslovi izbora nisu menjani deset godina, a istina je da nikada dok su građanske opcije bile na vlasti, nije bilo problema sa medijskim slobodama, te primedbe potvrđuju EK, Fridom Haus i Posmatrači bez granica.
    Taj program kojim se hvale je mrtvo slovo na papiru, jer se ništa od toga u praksi ne realizuje. Lako je napisati idealan program, ali praktično realizovati nije.
    Nikada veće iseljavanje, korupcija cveta, nekoliko povlašćenih kontrolišu celu ekonomiju, obrazovanje nikada gore i oni imaju program da usreće celu naciju.
    Ne znam zašto u prvi plan stavljaju Đilasa i Obradovića, valjda što su ih medijski satanizovali .
    Stranka koja će ostati upamćena, da je vladala Srbijom u vreme njenog najvećeg propadanja, ekonomskog, moralnog i političkog, se hvali programom i međunarodnim ugledom.

  2. Господо из СПСа, кажите ми, молим вас, где то опозиција може да изнесе свој програм, или да одговори на увреде, на којој телевизији са националном фреквенцом…?!

  3. U dusi sam socijalista ali za ovakvu partiju nikada necu glasati. SPS je daleko nekoliko svetlosnih godina od socijalisticke ideje. Ne preza ni od cega za saku vlasti.

  4. Da li se ovo oglasila stranka koja je ‘uspesno’ rukovodila Srbijom i Sroskim pitanjem u SFRJ dok je izgubila ne samo Jugoslaviju nego i Kosovo a Srbi su etnicki ocisceni iz Hrvatske i dobrog dela BiH da bi svoje period vladavine SPS kruunisao bombardovanjem Srbije od strane najmocnije alijanse na svetu. To je znaci stranka koja je izgleda specijalizovala spoljne poslove Srbije. Mozda , ako zelimo da konacno i nestanemo sa lica zemlje – jer tuda nas ovaj SPS vodi kako izgleda.

  5. ako je sve u redu sa uslovima zašto ste spremni da pregovarate o njima ? da li je pre 2012. bilo ćelavaca u džipovima bez registracija koji su kružili po manjim mestima i pretili ljudima ? da li je bila zabrana na svim medijima sa nacionalnom frekvencijom za gostovanje opozicije i svih ostalih koji misle drugačije od vlasti ? Da li vi imate i malo obraza da posle svega dajete ovakva saopštenja ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.