Sramna odluka crnogorske vlasti o skidanju rasvete za doček  1POKS: Logo

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) čestita svim građanima Srpsku novu godinu, a posebno našim sunarodnicima u Crnoj Gori, koje je tamošnja vlast pokušala da unizi i uoči dočeka Nove godine.  

-Odluka o skidanju novogodišnje rasvete po Crnoj Gori pre dočeka Srpske nove godine, još jedna je u nizu sramnih provokacija režima Mila Đukanovića. Očigledno je da mirni i dostojanstveni protesti naroda i sveštenstva u Crnoj Gori zbog pokušaja otimanja imovine SPC ne odgovraju vlastodršcima, te na nizak i podmukao način pokušavaju da podignu tenzije i izazovu nasilje i nestabilnost. Ukrase i lampice su skinuli, ali plamen istine i pravde koji se rasplamsava u srcima Srba  neće biti ugašen sve dok svetinje ne budu odbranjene, izjavio je narodni poslanik i predsednik POKS Žika Gojkovoić. 

POKS poziva sve građane Srbije da budu jedinstveni i nastave da pružaju podršku našem narodu u Crnoj Gori sve dok tamošnji represivni režim ne prestane da diskriminiše Srbe, ili dok se decenijska antisrpska vlast konačno ne promeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari