„Srbi, ne verujte ni rečju srpskim zvaničnicima, Vučićeva priča o „Oluji“ je gluma“ – Šeholi o Vučićevim tvrdnjama da kosovska Vlada sprema proterivanje Srba

Direktor Insituta za afirmaciju međuetničkih odnosa Fatmir Šeholi za Danas o izjavi predsednika Srbije

Ostavite komentar


  1. Pa, ne bi oni to, već ih primoravaju anglosaxonci kao što Srbiju primoravaju da uvede sankcije Rusiji. Oni su teški predatori.

  2. KAKO STA?PA ZAR BI VUCKO MOGAO DA „SLAZE“NESTO NOVO NA BALKANU.KAD ZINE,NE DA LAZE NEGO NE GOVORI ISTINU.

  3. da objasni gradjanima svoje zemlje,kako to da uporno tvrdi da je Kosovo-Srbija a ovamo moljaka po Briselu da se primeni sporazum o zajednici Srpskih opstina.Cekaj,ko je ovde lud.Onda bi trebalo da Albanci traze zajednicu Albanskih opstina,posto oni zive na teritoriji Srbije.Neko nesto ovde,laze.

  4. Sazalio sam se na tu bahatu, lazljivu kukavicu i gorko sam zazalio.

  5. Prošetajte sa srpskom majicom po Kosovu pa onda šalljite komentare

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.