"Srbija će se saplesti ka EU o pitanje Kosova"

Vladislav Jovanović

Ostavite komentar


  1. To na se dogodilo samo dva puta u istoriji, kada je tajnim dokumentom kralj Milan Srbiju potčinio Austrougarskoj i posle 5. oktobra 2000. godine sa uspostavljanjem marionetske vlasti, rekao je Jovanović.

    olim Vas pojasnite drugi deo recenice? Hvala

  2. Mislili smo da je Vlada Jovanovic umro. Bolje bi bilo da caska i pravi drustvo Smilji Avramov, Kosti Cavoskom, Matiji Beckovicu i ostalim dobro placenim patriotama i srbima po profesiji i batali politiku koja nije za njega.

  3. Predavanju je prisustvovao i savetnik premijera, Vladimir Božović. Pa da li ima nekog iz vlasti 2001. koji nije sada sa SNS.

  4. Svi građani Srbije znaju : 1). da je Sloba Milošević izgubio Kosovo 1999. zbog loše Titove politike od 1945. ; 2) da EU neće tražiti "formalno" priznanje samostalnosti Kosova, nego dobre komšijske odnose među susedima ; 3).da je narodu, pogotovo mladima, važniji posao i biološki opstanak, nego "zid plača" ispred Skupštine Srbije!!

  5. Lepo drustvo na predavanju iz istorije koju tumacimo kako nam dogovara. Jovanovic kaso ucesnik pregovora o resavanju ili komplikovanju situaciuje u SFRJ vrlo dobro zna ko je glkavni krivac I ko je pokusavao da manipulise I sopstevnim narodom I medjunarodnom zajednicom. Takodje on vrlo dobro zna da je Kosovo najvaznije ali nije ni jedino pitanje koje koci ulazak Srbije u EU. Tu je I pitanje Ustava, pravosudja kriminala slobode medija odnosi sa susedima itd itd. To su sve pitanja koja su generisana za vreme vladavine Slobodana Milosevica I koja su u kasnijoj fazi samo dalje razvijana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.