Srbija je odabrala – sada je red na EU da nas prihvati

Vladimir Krulj za britanski Telegraf

Ostavite komentar


  1. Prećutaće čovek Krulj da je zapad ukamatio Srbiju sa 25 milijardi kredita koje će u povratu dostići trostruku vrednost. Da je zapad svestan greha i štete iz 99-te. Da i danas opet drži ceo narod pod stabilokratijom jednog, sad već gotovog diktatora, samo zato jer je obećao završetak priče o Kosovu. A to o Rusiji je prazna priča. Mi smo u špajzu NATO pakta i po meni to i nije loše.

  2. Da razjasnimo veoma vazne stvari kada govorimo o ispunjavanju poglavlja: – vladavina prava i nezavisnost pravosudja, te sloboda medija, su osnovne tacke koje ce aktuelna vlast oklevati da upodobi evropskim standardima i odlagati dokle god je moguce. Zasto ? Pa ako se uspostavi nezavisno pravosudje i sloboda medija u Srbiji, Vucic Aleksandar i mnogi iz njegovog okruzenja nece dugo opstati na vlasti i bice procesuirani. Kome to nije jasno, nije mu jasno nista danas i ovde.

  3. "Za Srbiju nema drugog puta, jer su tešnje veze sa Zapadom od ključne važnosti, navodi savetnik u Vladi Srbije i predsednik Upravnog odbora Komercijalne banke dr Vladimir Krulj u autorskom tekstu za britanski dnevni list „Telegraph”…"

    … – Pričaam ti priču za državnike sa ZAPADA: u Srbiji niko ne čita londonski "Telegraph", nego svi čitaju "Srpski telegraf" i drugu sličnu SRPSKU štampu… A njoj su puna usta – Rusije: RUSIJA, RUSIJA, RUSIJA.. I SAMO RUSIJA!

  4. Koliko sve ovde je daleko od normalnog govori podatak da ce nam trebati 20ak godina od starta do normalnog stanja sa kakvim mozete u EU.To vam je potrebno vreme kad bi svi od srca radili na tome a ne samo glumili kao ovi.Naslov me podseti na druga Mileta,ne zaposlen,zenskaros,voli popiti a i sa policijom je cesto itd,itd.
    uvao Ivanu,doktoricu,najlepsa u gradu,humanista itd,itd.
    I Mile hoce Ivanu jos samo da Ivana prihvati njega.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.