Srbija pala na testu vladavine prava

Sagovornici Danasa o današnjem zasedanju Saveta ministara EU

Ostavite komentar


  1. Pitam se samo koliko zemalja, članica EU, pa i vodećih zemalja EU, bi prošlo taj test??

    1. Nebitno, kao i voznja automobila posle dobijanja vozacke dozvole. Dok polazes drzi se pravila saobracaja, kad polozis vozi kako hoces. Ako preteras kaznice te.

    2. Zar je bitno pitanje koliko zemalja bi prošlo test? Bitno je da ga mi nismo prošli. Ne relativizujte činjenice.

  2. Neeemoguce onako uspesna reforma sudstva, a reformator generalni sekretar pa sad ministar. Ja na prosjackom stapu radni spor 8 god.i 5 mes.Sudska vlast nemocna, radni i izvrsni sporovi hitni.

  3. Da li neko zaista misli da Srbija, kakva je danas, ima mesto u EU? Ne navodite primere Madjarske ili Poljske zato što je neporedivo, raspitajte se o pravm stanju u tim državama…… mnogo smo bliži primeru Turske……..e sad zašto EU zatvara oči, to je opis zatvara oči a ne podržava, to je već drugo pitanje…..nadam se da se niko ne zavara da ćemo se uopšte približiti EU u ovakvom stanju i s ovakvim ljudima…

  4. Ha-ha-ha, SNS i reforme? Shvataju li strucnjaci za evropske integracije da imaju posla sa iskusnim vacarosima i obicnim sibicarima koji se ne secaju o kakvim su obecanja pricali jucer, a kamo li da sprovedu u delo nesto sto su potpisali pre par godina.

  5. Nema nista u ulasku u EU dok je ova vlast, ja ne vidim da iko vise pominje EU, tu su sada Kina i Rusija, i oko tih saveza se ubi ova vlada da se dodvori Kinezima i Rusima. Nazalost EU to nikad nece odgovarati. To je sedenje ns dve stolice. Ili ces u EU ili sa Kinom. Trenutno Kinu ceo zapadni svet bojkotuje, ja se potpuno slazem sa EU politikom ljudskih prava, mi to ovde nemamo. Ovde se hapse i diskriminisu ljudi koji nisu sa SNS. Strasno sta smo doziveli, vise su slobode imali pod Titom njegovi protivnici nego mi danas pod ovom mediokritetskom vladom, gde moler postaje ministar, a klovn ministsr Vojske Srbije. Eto toliko od mene, zao mi dece, ja sam svoj zivot protracio ovde a u godinama sam da me niko nece da zapocnem neki pravi zivot na zapadu.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim 10

INTERVJU Miloš Jovanović: Nije protivnik toliko jak, koliko se deo opozicije pokazao nesolidnim

"Mi uvek hoćemo na izbore, ali ovo što se sprema u Beogradu 2. juna nisu izbori, već izborna krađa koja je već dokumentovana slučajem iz Male Krsne. U toj farsi koja se izvodi u režiji Aleksandra Vučića i Kristofera Hila zaista nemamo nameru da učestvujemo i da joj na bilo koji način dajemo legitimitet. Uostalom, nijedan od elementarnih uslova za koliko-toliko fer i poštene izbore nije ispunjen, niti više može biti, što zbog vremenskih okvira, što zbog nemogućnosti da se i dalje vrši pritisak na vlast, nakon sloma koalicije Srbija protv nasilja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.