Srbija skinuta sa „sive liste“ FATF-a

Ostavite komentar


  1. Kada su u pitanju Vučić, Brnabić, Mali , Stefanović, Zorana Mihajlović i ostala napredna bulumenta od svega ovoga nema ništa. Korupcija i lopovluk su sve veći.

  2. Ovo sa terorizmom mogu i da razumem, ukoliko se misli na međunarodni terorizam, poput Al-Kaide ili Islamske države; sumnjam da strane zvaničnike interesuje onaj oblik terorizma koji se ogleda npr iz svakodnevnog iskakanja navrhvođe iz klozetske šolje, sa malog ekrana i sl. Za problem pranja novca moja neverica je utemeljena na dve fundamentalne činjenice: za ministra finansija postavljen lopov i ozakonjavanje korupcije i pranje novca.
    Ali, za strance bitniji su viši interesi. Ipak, do 2035 uslediće epilog a ko zna, možda i pre. Nadamo se.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.