SRCE: SNS-u glasovi građana služe samo za "muljanje" 1Foto: Fejsbuk/SRCE Srbija centar

Prema oceni stranke Srbija Centar vlast pokušava da kupi vreme i izmisle neki novi, napredniji način da još jednom izmene izbornu volju građana.

Stranka Srbija centar saopštila je danas da je odlaganje konstitutivne sednice Skupštine Beograda pokazalo ne samo da Srpska napredna stranka (SNS), čak i posle brutalne kraće glasova i nasilne promene izborne volje građana, nema većinu da formira vlast, već da ne poštuje ni svoje glasače.

Sam čin da se odbornici sa liste SNS ne pojave na konstitutivnoj sednici, koju su sami zakazali za danas, pokazuje da ne poštuju ni one koji su za njih glasali i da im njihov glas služi samo samo za političko „muljanje“ i očuvanje ličnih interesa i „poslovnih kombinacija“ oko najavljenog EXPO 2027, izjavio je član predsedništva SRCE Boško Šindić.

Ovo je prvi poraz Aleksandra Vučića i početak kraja njegovog kriminalnog režima. Zahtevamo ponavljanje izbora uz uvažavanje preporuka domaćih i međunarodnih institucija u cilju sprečavanja ponovne krađe, naglasio je Šindić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari