SRCE: Vučić je zastrašen gubitkom podrške glasača

Ostavite komentar


  1. Nema cega da se plasi . Ova opozicija je nesposobna , ili nekim svojim delom je Trojanski konj , a do promena moze dovesti samo – bager . A tad ce biti kasno .

  2. Ljudi, samo nastavite … i to najviše na lokalu – ima baba koje osim Gospodara nisu čule za druge političare …

  3. Ovo je potpuna istina.Jos je vaznije, sve sto je u poslednjih 12 godina izgradjeno, izgradjeno je iz inostranih kredita.Zbog velike nase zaduzenosti, ovi finasijeri sa stampanim devizama vec razmisljaju kada ce prestati da nam vise daju kredite, jer gledaju sta mogu da nam zaplene cim dodjemo u bankrot. No jos Srbija ima za prodaju i otplate kredita: elektrane, Telekom i Postu.Zaduzivanje je i dalje moguce i po nas pogubno. Vozi Misko…

  4. Lija, Lija,,, pa dolija .!
    Ova lisica će grdno novca morati da vrati Srbiji , I bez i pre Lustracije!

  5. Rešenje je na istoku…Do ovoga su nas doveli „naši zapadni prijatelji“ i „EU nema alternativu“.

  6. U jednom intervjuu je rekao da Srbija treba da nestane. Dragi sugradjani, sad 17. 12, pametno glasajmo. Srbija je nasa KUCA i mora da opstane

  7. Da, da, spas je u istocnjackoj diktaturi i izolaciji od sveta! Pa „braca“ Kinezi ti prvi otimaju zemljiste zarad „jeftinih“ kredita koje su dali. Odlicni su … za izbegavanje!

  8. Ако опозиција пређе цензус, могу то сматрати огромним успехом!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.