Sreli se Vučić i Dodik

Ostavite komentar


  1. MOŽE LI OVAJ ČOVEK DA UTROŠI BAR DESETI DEO,,RADNOG VREMENA NA SUSRETE SA OVDAŠNJIM, NETAKO,,VAŽNIH,,STRANAKAI,,GRAĐANA,,USREĆENIH,,NJEGOVIM,,SPECIJALNIM MERAMA,,NAPREDKA, OD KADA JE ZAPOČEO ,,ISTORIJSKU,,OBNOVU SRBIJE,,iLI JE OVAJ GAZDA IZ LAKTAŠA,OTVORENI velikiRUSOFIL PRIORITET U ODNOSU NA SrBsko stanovništvo u matici zemlji.PA MUI,,SPONATANO,,DODAJEUIZ NAŠEG POLUISPRAŽNJENOG,,ĆUPA,,I DOMAĆE ,,DONACIJE,,PO TREBOVANJU ,NEZASITOG ,RONHILA MILETA…

  2. Da li Dodik zna kako mu narod zivi? Sta ce on u Beogradu? Neka ode u Vlasenicu,Sokolac,Pale,neka pita ljude kako se lece,kolike su im penzije u odnosu na Federaciju? Dosta tog koketiranja sa nacionalnom ugrozenoscu,a ljudi su bukvalno gladni,a nazovi bolnice se raspadaju.Ako je to zastita srpskog nacionalnog interesa,hvala,ne.

  3. Juce Mandic iz Crne Gore, danas Dodik iz BiH… Nek´ se spremi predstavnik iz Kosova, odakle je sve i pocelo tacno pre 30 godina.

  4. Mi smo jedan narod u dve države ali nikada ne smemo zaboraviti naš identitet i koliko smo jedni drugima važni. Srbija i Republika Srpska teže ka stabilnosti u regionu i to im je svojstveno. Sigurna sam da će dogovori biti konstruktivni.

  5. Koliko puta je rečeno da mir nema alternativu, bez mira nema ni prosperiteta regiona ni boljeg života njenih gradjana.

  6. Srbija je za mir i dobre odnose u regionu , a narocito sa Republikom Srpskom sa kojom ima poseban odnos kao i medjusobnu podrsku i prijateljstvo .

  7. Dodik ce svakodnevnim sedenjem na Vucicevom i Nikolicevom kanabetu na kraju upropastiti Srbiju. Mislite o tome!

  8. Potpuno je tačno da je situacija u BIH složena i da je srpdki narod konstantno pod pritiskom zapada, posebno Amerike, ali i bošnjačkog rukovodstva koji je porede sa sa teroristima i najvećeg zla a što je lapsus, oni gaje teroriste i štite ih na tlu BIH.

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.