Srpska lista: Kurti nastavlja sa kampanjom i podrškom listi Đilasa na predstojećim izborima 1Print skrin Kosovo online

Srpska lista ocenila je danas da premijer Kosova Aljbin Kurti nastavlja sa kampanjom i punom podrškom listi (predsednika Stranke slobode i pravde) Dragana Đilasa na predstojećim izborima.

„Danas je tim povodom organizovao nesmetan dolazak na Kosovo i Metohiju Đilasovih pajtosa, Srđana Milivojevića, Miroslava Aleksića, Aleksandra Jovanovića Ćute i ostalih sa ciljem izazivanja podela između Srba na ovim prostorima“, stoji u saopštenju.

Dodaje se da su Kurtiju zauzvrat, „Đilasovi pajtosi oprostili što je slao naoružane falange da gone Srbe“, što su hapsili bez dokaza, što otimaju srpsku zemlju i najsramnijim uvredama napadaju Srpsku pravoslavnu crkvu.

„Odlično pamte Srbi sa Kosova i Metohije ko im je uveo pasoš drugačiji od ostatka Srbije, ko im je ukidao polovinu kosovskog dodatka, ko je ćutao dok su nas ubijali i progonili i 1999, i 2000. i 2004. godine, a pamte i to da je Đilasov Borko Stefanović 2011. potpisao ukidanje srpskih registarskih oznaka za građane na Kosovu i Metohiji“, ocenila je Srpska lista.

Predstavnici liste „Srbija protiv nasilja“ posetili su danas Gračanicu, gde su poručili da su protiv nezavisnosti Kosova i francusko-nemačkog sporazuma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari