Srpska lista o dolasku Kurtija na sever Kosova: Srbi s gnušanjem posmatrali paradiranje

Ostavite komentar


  1. Ko su ovi ljudi, ova Srpska Lista? Zna li ko? Zasto su oni tu i sta tacno oni rade za nas narod tamo? Koliko ja znam nista oni ne rade za narod nego samo za svoje interese. Radojiciceva vila je rezultat

  2. „Paradiranje Aljbina Kurtija uz više desetina vozila i stotinu do zuba naoružanih albanskih specijalaca po severu Kosova i Metohije uznemirilo je Srbe na Kosovu i Metohiji koji su sa gnušanjem posmatrali ovaj igrokaz. Kurtijev dolazak na sever uz parapolicijske formacije ima za cilj destabilizaciju situacije na terenu i izazivanje tenzija. Više je nego jasno da je svojim dolaskom želeo da isprovocira reakciju srpskog naroda i sebe predstavi kao žrtvu kako bi zaradio još koji politički poen ili glas za predstojeće izbore“, navode iz Srpske liste.

    Ovo je isuvise SMESNO da bi se normalan covek uopste osvrtao na ovakve izjave !

    Sta veli, dosao Kurti „uz pratnju više desetina vozila i stotinu do zuba naoružanih albanskih specijalaca“ da „isprovocira reakciju srpskog naroda i sebe predstavi kao žrtvu“ ???
    Ada „ubio vas led“, da je Kurti to želeo on nebi poveo toliko obezbedjenje da ga cuva da ne postane žrtva, dosao bi bez pratnje i tako bi „lakse postao žrtva“ !
    Ne brinite vi za Kurtija, zna taj vrlo dobro zasto je dosao !

  3. @Bucko Razmišljam

    Koliko neko treba da jadan i da ga fasciniraju likovi kao sto su Kurti, Haradinaj, Taci… Jadniji nego oni one koji se fasciniraju Vucicem, Dacicem…

  4. Kurti je došao na teritoriji koja je deo Kosova a čiji je on Premijer sa kojim se premijerom baš u vezi severa dogovara i pregovara i srpska vlast ( znači srpska vlast ga priznaje kao preminera Kosova ) inače sa nepriznatim premijerom ne bi pregovarala. A i drugo. Šta biste vi ? Da vam dodje Vučić na sever. Zato mu treba dozvola opet od Kurtija. Nije Kurtiju zabranjeno doći na sever i ne može biti sve dok je sever deo Kosova.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.