Srpska lista: Pod Kurtijevim smo pritiskom

Ostavite komentar


  1. Hajde ne dramite, izasli ste iz institucija, obogatili se i sada kukate. Obracun mafije ili db radi svoj posao.

  2. Toliko ih je pritisnuo, pa pod tim pritiskom poslanici SL naplaćuju i plate u Skupštini Kosova.

  3. Pa koga vi obmanjujete bando iz sl?Gde je i kada to izjavio Albin Kurti?Ako ste pismeni!!!!!! onda procitajte sta je rekao i tako i prenostite njegove reci,a ne da se bavite lazima sto vam je inace u maniru.On je rekao da sl posto je samovoljno (pod pritiskom vucica)podlegla njegovim ucenama i napustila institucije da ce da „plate i da pate“.Tako je rekao i za te reci kapa dole ministru,a vi se zalite kod vaseg nalogodavca vucica.Jedna najobiljnija banda i ulicari koji stagnirate srbe da budu tamo gde im je mesto.

  4. Srpska lista saopštila je danas da, nakon javno izrečene pretnje da će srpski narod i članovi Srpske liste „platiti i patiti“, režim Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji sprovodi najstrašniji pritisak na srpski narod i članove Srpske liste.

    A šta ste vi mislili, da se Kurti „samo šalio“ kada je javno izjavio da ce članovi Srpske liste „platiti i patiti“ ?
    Kurti za razliku od vašeg Vučica, „što obeča to i ispuni“ e sad kad ste ga „naljutili“ sad „patite“ !

  5. Citat: Srpska lista: Pod Kurtijevim smo pritiskom
    Komentar: 1. Kurti ne pritiska nikoga. 2. Sve dok SL je Srpksa, kao ogranak neke partije drzave Srbije a ne Kosovska, treba da se oseca pritisnut. Jer nigde, u nijednoj drzavi ne mogu da ucestvuju u izbore pripadnike partije jedne strane drzave pa bilo to susjed.

  6. A ja bih pre rekao da ste pod vuckovim pritiskom.Jer ako taj „poslodavac“ukine honorare toj sl (kriminalnoj)bandi,onda jdnici nece moci naci posao ni kao cuvari u nekakvom manjem preduzecu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.