Srpska lista proglasila pobedu

Drugi krug lokalnih izbora na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Pravo glasa ima 1.350.613 "Kosovara" a po popisu ih ima oko 1.630.000. Ipak i to je bolje od 1.900.000 koliko je do sada bilo na biračkim spiskovima. Nego javljam se drugim povodom. U R. Kosovo od 22 opštine Srpska Lista ima potpunu vlast u 10-11opština što je dobra osnova za SZO u punom opsegu onako kako je u Brisel dogovoreno i potpisano i kako je po Ahtisariju predviđeno. Idemoooo!!! Ovo je tek početak osvajanja vlasti u institucijama R. K.

  2. Srpska lista je jos jednom pobedom dokazala odlucnost Srpskog naroda da odgovorno zastiti svoje interese na Kosovu i Metohiji.

  3. Srpska lista je ipak najjaca srpska stranka na KiM i bilo je ocekivano da pobedi.I da jos jednom pokazu da su Srbi odlucni da ostanu tu gde zive i da se nece predati ili prepasti zbog pretnji Albanaca.

  4. Sa Srpskom listom nas narod na KiM ce imati potpunu podrsku nase drzave kao i do sad sto je od velikog znacaja.

  5. Bravo, Srbi su još jednom pokazali svoje jedinstvo u zaštiti svojih interesa okupivši se oko Srpske liste, vreme ja da se počne sa formiranjem ZSO.

  6. Bravo! Ovo će nam puno značiti u našoj budućnosti. Sada ćemo moći imati više prava kao Srbi sa Kosmeta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.