„Srpska lista sve priznala, a sada mi da ginemo za njihove loše odluke“: Aleksandar Arsenijević o izlasku kosovskih Srba iz institucija

Ostavite komentar


  1. Ma vi ćete se snaći, ako već niste …
    ..nego, šta će narod i običan svet koji je svima vama verovao i nije znao kakvi ste ‘biznismeni’ ???

  2. Увек смо били глупи и још смо глупи. Нисмо слушали оца Буша када нам је рекао да не дирамо Албанце. Ишли смо и прво смо их мучили, а онда масакрирали 10.000 људи. Били смо глупи што нисмо потписали споразум из Рамбујеа, Албанци су добили де факто независност. Били смо глупи што нисмо потписали Ахтисаријев план, Албанци су стекли де јуре независност. Сада смо још увек глупи и још увек мислимо да у данашњем свету можемо све да постигнемо ако будемо пријатељи са Русијом и радећи идиотске ствари као што је напуштање косовских институција.

  3. Bravo braco Srbi!!! Ma kakvo jedinstvo, bitnije je biti u ,“pravu“, I imati svoje resenje krize…
    Jeste to demokratski, ali, ponekad covek mora da bude I „glupav I nesposoban“ zarad opsteg dobra, jedinstva I utiska na suprotnu stranu…
    Ali, takvi smo mi Srbi, sto vrlo dobro zna suprotna strana- samo strpljenja, rasturice se oni sami!
    Zato, pamet u glavu, glavu medj ramena, do bolje prilike!

  4. Braćo Srbi,sram nas bilo. Toliko radovanje i likovanje zbog svega što nam se dešava je svojstveno samo nama, Srbima. Sram nas bilo.

  5. Veleizdajnik će sad da vam objasni da on nije kriv,svi drugi jesu ali on nije,naprotiv on je vas heroj Robin Hud,mozda i Super-men ili Vanzemaljac.

  6. Kosovo je Srbija i uvek će biti ! Ja iz Beograda sa mnogobrojnim svojim prijateljima sam uz sve Srbe na Kosovu i Metohiji ! Rezoluciju 1244 treba kfor da poštuje,samim time oružane snage na Kosovu mogu biti snage kfora granične jedinice VS i policije Srbije. Kada ispoštuju osnovu onda ćemo pregovarati dalje! Niko u Beogradu nije zaboravio snage MUP-a koji su svoje živote dali čuvajući red i mir svih gradjana Srpskog kosova ! Napadi terorista su bili učestali na sve gradjane multietničkog kosova. Policija je čuvala.sve gradjane ! Mnogo albanaca znam kojima su teroristi pobili rodjake. Sram i stid bio Evropu koja je dozvolila.Americi bilo kakvu umešanost !!! U propast nas guraju ner.oni na nama zaradjuju. Svi znamo da je kosovo i Metohija Srpska zemlja i tako će i biti. 500godina Turčin je pokušao,pa gde su sad !? Drugi scenario ne postoji ! Mnogi misle da može tako ali nikad nije bilo niti će biti ! U Albaniji 40% življa je pravoslavno ! U Turskoj ima milion Srba ! Koja amerika može to sa promeni ????

  7. Pamtite sto se dogodili u Hrvatskoj
    Ovo ce biti kopija toga
    Dolaze vremena neke nove oluje
    Pripremajte traktore

  8. a što nisu rekli da se ne diraju Srbi? Ili Rusi u Donbasu? Ničija nije gorela do zore, a osveta se služi hladna…

  9. Срби било где уопште нису требали да улазе у Приштинске институције па ето и доказују да се спрдају сами са собом

  10. Zasto nikad mi Srbi nemozemo biti zajedno?
    Zasto ostajemo uvek isti nepromenjeni.
    Zasto ne naucimo sta smo ko smo i stacemo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.