Srpska lista na Uskrs: Da Srbi ostanu i opstanu na Kosovu čuvajući ga za generacije koje dolaze 1Foto: Facebook/Srpska lista

Srpska lista čestitala je danas Uskrs patrijarhu Porfiriju, vladiki raško-prizrenskom i kosovsko-metohijskom Teodosiju, sveštenstvu i monaštvu i vernicima, uz želju da Srbi ostanu i opstanu na Kosovu čuvajući ga za generacije koje dolaze.

„Neka radost današnjeg dana okrepi naš verni narod širom sveta, a posebno na našem Kosovu i Metohiji, i da snage da se izborimo sa svim nedaćama i nepravdama koje su se nadvile nad našim narodom i našom crkvom“, navela je Srpska lista.

Ta stranka je poželela da jedinstvo, mir i bratska ljubav budu uteha i oslonac svima u ovim teškim vremenima, a da put kojim ide srpski narod bude isti onaj koji su zacrtali preci srpšskog naroda od Svetoga Save do danas.

„Neka bi Bog bio uz nas u danima i godinama pred nama kako bi naša otadžbina bila i ostala snažna i jaka kao svetionik slobode i mira za sve narode koji u njoj žive. Da svetost današnjeg praznika obasja duše sve naše braće i sestara u rasejanju i da im snage da istraju i ako Bog da vrate se na naše Kosovo“, dodala je Lista.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari