SSP: Ispisivanje grafita na Bulatovićevoj kući nastavak kampanje mržnje

Ostavite komentar


  1. Mislim da se malo preteruje, naravno da osudjujem govor mržnje i poziv na linč, ali takvih grafita, poruka i izjava niko u politici nije pošteđen, nisam brojao koliko je put rečeno smrt Đilasu ili smrt Vučiću ali mi se čini da je szs aktivniji, tj. da je Vučiću upućeno mnogo više pogrdnijih reči i poruka. Treba zaista prestati sa takvom retorikom.

  2. Iskazivanje mrznje u Srbiji na politickoj sceni karakteristicno je za pripadnike opozicionih stranaka, ne za vlast. Narod je rekao koga zeli u Vladi i tu polemike nema.

    1. Pa tako je bilo i u Novom Sadu, optuživali su da je vlast napisala „Smrt Pajtiću“, a kad su uhapsili počinioca, ispostavilo se da je član DS-a. Zato nek Don sačeka malo sa optužbama.

  3. Pocinioci ovakog dela treba da budu sto pre pronadjeni,ali i nesme se neko optuzivati unapred pre negosto se pocinici pronadju.

  4. Osudjujem ovakvo ponasanje i ne zuzima ni jednu stranu. Nikome ne treba pretiti smrcu!

  5. Draganova opozicija je vec poznata da samo sebe pravi na zrtvu time sto npadane samu sebe i onda krivi druge!

  6. S obzirom sta smo videli zadnjih meseci od strane Dragana i kompanije ne bi me cudilo da je o ovo jedan od pokusaja da sebe naprave na zrtvu nekog sistema tiranije kako bi isli na sazaljenje gradjana. Ne bi im bilo ni prvi ni poslednji put!

  7. Slaba sam na svu decu, bez obzira na politicko odeljenje roditelja, ali jedno me zanima, kako se niko nije podigao kada su vredjali Vucica i njegovu decu. Psovali Milicu i Danila…niko da istupi iz redova opozicije da kaze da to ne treba da se radi da nije ljudski. Bole Vas vasa deca, znam, al isto tako bole i tudja.

  8. Svaki govor mržnje je za svaku osudu, ali treba tek utvrditi ko je to učinio, jer poznajući domaću političku scenu, često se dešava da sami sebi to rade, da bi sebi digli rejting, i sebe predstavli kao žrtvu političkog progona.

  9. Kome najviše koriste ovakve preteće parole? Vlasti ili opoziciji? Ja bih rekao opoziciji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.