SSP: Od kada je SNS na vlasti u Užicu nije otvoren ni jedan jedini pogon 1Foto: Ana Milošević/Danas

Užički odbor Stranke slobode i pravde obratio se gradskom rukovodstvu pitanjem „kako podnose poruku koju im šalje njihov lider“ kroz odnos prema Užicu, koje kako ističu, zaobilaze „svi putevi, investicije, nove pruge, saobraćajna i infrastrukturna povezivanja“.

“Za Vučića Užice ne postoji. Naš grad ne postoji ni na njegovoj kineskoj tabli pred kojom celoj naciji objašnjava kako nam je dobro i daje obećanja za koja svaki dobronameran čovek zna da se nikada neće realizovati”, navode iz užičkog odbora Stranke slobode i pravde.

Oni ističu da svi putevi, investicije, nove pruge, saobraćajna i infrastrukturna povezivanja zaobilaze Užice.

“U Užicu, od kada je SNS na vlasti nije otvoren ni jedan jedini pogon, nije doveden nijedan strani investitor. Užičani ne dobijaju čak ni obećanja, kao da ne postojimo ni na mapi”, poručuju iz užičkog SSP-a.

Kako navode, „čak i premijerkini izmišljeni naučno-tehnološki parkovi” se planiraju za Niš, Kruševac, Čačak, a DATA centar za Kragujevac.

“Zato pitamo gradonačelnicu Jelenu Raković Radivojević i SNS gradsko rukovodstvo, kako oni podnose ovakvo ignorisanje i poruku koju im šalje njihov lider, da Užica nema ni u njihovim “najluđim snovima”?”, poručuju iz užičkog odbora Stranke slobode i pravde.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari