SSP podnela zahtev Er Srbiji da dostavi precizne podatke o novcu uplaćenom prethodnih godina

Ostavite komentar


  1. ..što je govorio Šojić ..polako sa plaćanje..gde bi smo sada dobri tek bili…

  2. još jedan od mnogih sistema za iznošenje državnog novca iz zemlje. posle se taj novac vrati na neke račune kao anonimna uplata fanova : )

  3. Kojih to „prethodnih godina“? Od kada je SNS na vlasti? Ili i za period kada je Borko bio deo na vlasti? I tada je JAT bio na drzavnim jaslama. Svi su oni isti, lopovi koji medjusobno upiru prste.

    1. Ovih 6 godina od kada se formirala nova avio kompanija Air Serbia. Gospodine provo se informisite , koliki je dug ostavio JAT, dugovanje je bilo izneto u medie, da bi ste mogli pricati i uporedjivati sa poslovanje novonastale komanije Air Serbia. .
      Od dolaska Etihada kao strateskog partnera, u avio kompaniji Air Serbia,. gubici u poslovanju su enormno veliki. Ono sto je JAT za 85 g. postojanja napravio gubitke ovima je bilo potrebno manje od 5 god. Na kraju nabolje ce utvrditi evropska komisija koja potrazuje dokumentaciju finansiranja avio komanije od strane drzave Srbije zbog tuzbe koju je upitila Adria Airways a podrzala Lufthansa, zbog nelojalne konkurencije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.