SSP: SNS već krši preporuke ODIHR-a funkcionerskom kampanjom na Zvezdari 1Foto: J. Patarčić/Danas

Srpska napredna stranka krši preporuku ODIHR-a o zabrani funkcionerske kampanje jer pod stranačkim obeležjima organizuje tribinu na kojoj govore direktori preduzeća, izjavila je Tijana Šerbula, predsednica Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde Zvezdara.

Šerbula je u saopštenju navela da SNS „organizuje tribinu o dinamici izgradnje kanalizacione mreže na kojoj će govoriti gradski funkcioneri Radomir Vujadin, direktor JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ i Milan Vranić, direktor Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda“, što je direktno kršenje preporuka ODIHR-a.

Ona se osvrnula i na poslednjih osam godina, koliko je SNS na vlasti u naselju Veliki Mokri Lug. U tom periodu nije izgrađena obećana osnovna škola i dozvoljen je „investitorski haos“.

Funkcionerska kampanja koju SNS vodi uoči lokalnih izbora na Zvezdari neće proći, jer su Zvezdarci jasno rekli da ne žele vlast koja ih laže i krade“, dodala je Šerbula.

Svoje mišljenje o vlasti građani su pokazali an prethodnim izborima rekla je Šerbula i istakla da je i pored neverovatnih izbornih mahinacija od strane vladajuće stranke, lista Srbija protiv nasilja pobedila na Zvezdari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari