SSP: Stari tramvajski most ruglo samo za Šapića i naprednjake

Ostavite komentar


  1. Ruglo najvece je sto Beograd nema postrojenje za preradu otpadnih voda I sto polako Savu I Dunav pretvara u jednu veliku kanalizaciju…..
    Stari savski most je kulturni spomenik I takvog ga ne smete rusiti. Svako rusenje predstavljalo bi vandalizam.

  2. Još jedan dokaz koliko je agresivan i brzodelujući taj SNS virus. I što je najgore to kad uhvati – ne pušta.

  3. Stari most za Beograd i njegove gradjani je svetionik , divan je i autentican , potreban Buke će biti i posle novog znaci nije to razlog već bahatost ove kamarile!! Ne dajmo ga!!! Odbranimo ga bukom, šetnjom peticijom , valjda se i mi nešto pitamo !!

    1. A Don Djiliona, Borka, Lutovca, Leku, Čedu, Kenu, Bastaća, Tadića, Jeremića… e, sad… svi pobegoše iz DS, a ostaše samo lopovi u „zavetrini“ SzS-ovaca.

  4. Stari savski most je deo saobraćajne infrastrukture i o njegovoj daljoj sudbini bi trebalo da odlučuje saobraćajna struka, a ne g-din Šapić i g-din Vesić koji nisu stručnjaci za saobraćaj. Inače, saobraćajna struka predlaže da se kao optimalno rešenje uzvodno odmah uz Stari savski most izgradi Novi savski most koji bi bio samo za promet motornih vozila, a time i uži i naravno jeftiniji, dok bi se Stari savski most po završetku izgradnje Novog savskog mosta rekonstruisao za pešačko-biciklistički saobraćaj.

  5. Zašto bi oni bili gluplji od Đilasa koji je baš „slučajno“ iz SSP.
    Umsto da se prave fabrike da se zapošljavaju mladi Vesić i Šapić će da naprave most isot kao i Đilas

  6. Bitno da je kontra.a da zele da ga zadrze vi bi trazili da se srusi.stvarno ste smesni vise

  7. Ovaj most samo smeta stanovnicima novog naselja „Beograd na vodi“ i to je jedini razlog zašto moraju da ga sklone. Neka ga ostave i osposobe za pešake i bicikliste a neka naprave novi most za saobraćaj.

  8. Kupiš stan pored mosta pa se setiš da ti smeta.. pa most? Vrlo inteligentno, što i ne čudi, s obzirom na profil stanara spremnih na život u onom grdnom betonu usred najveće gužve, a za silne pare.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.