SSP: U Grockoj bukti sukob između Srpske napredne stranke i Srpske napredne stranke 1SSP

Bivši lider gročanskih naprednjaka i direktor železnice Srbija Dragoljub Simonović je za pogibiju dvoje mladih ljudi na pružnom prelazu optužio sadašnje SNS rukovodstvo. A ovi mu nisu ostali dužni pa su celu Grocku oblepili plakatima, navodi u saopštenju Stranka slobode i pravde.

Na plakatima piše “ološ, 3 godine generalni direktor Železnica nije uradio nijedan pružni prelaz samo punio svoje džepove, a sad sa bratom zove ljude na protest koristeći smrt dva anđela”, penosi SSP u saopštenju uz koje su priložene i fotografije.

U Grockoj bukti sukob između Srpske napredne stranke i Srpske napredne stranke, zaključuje SSP.

„Koliko juče su ovi isti gročanski naprednjaci demonstrirali ispred opštine i suda braneći Simonovića koji je bio optužen za paljenje kuće novinara Milana Jovanovića. Sada ga napadaju najstrašnijim rečima kao da nikad nikakve veze sa njim imali nisu. I to je slika Srbije. Dok se gube životi mladih ljudi, jer vlast ne radi svoj posao, Sprska napredna stranka se bavi borbom za prevlast u Grockoj.

Stranka slobode i pravde Grocka će dostaviti svim nadležnim organima zahtev da se sprovedu odgovarajuće mere radi povećanja bezbednosti na pružnim prelazima, a kada se ova vlast promeni potrebe građana će biti na prvom mestu“, navodi se u saopštenju koje potpisuje Željko Vagić, predsednik OO SSP Grocka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari