SSP: Više od polovine Nišlija reklo NE lažnim izborima

Ostavite komentar


  1. Svaka čast nišlije. Još niste poludeli. Mentalno ste ostali jaki. Konplimenti.

    1. Ako je uspeh da izlaznos bude samo 10 posto manja nego na predhodnim izborima, onda super, mada je izlaznoznost na republičkim izborima je izlaznost bila samo 6,2 posto manja.

  2. Ne shvatam šta su ovim hteli reći? Koliko znam i pre bojkota nij nešto više od 53% iz Niša izašlo na izbore. Znači ovo govori da SZS sve ukupno može da računa na podršku od 5% do 8%, što je jadno zaista.

    1. To je tačno, oni koji su bojkotovali su pokušali da iskoriste stalne apstinente, i da ih prikažu kao one koji su za bojkot.

    2. Nek se ugledaju na Sapica covek je za kratko vreme napravio 5 puta bolji rezultat od SzS

  3. Većina onih koji nisu glasali nisu bojkotaši već su apstinenti. Taman da su svi izašli na izbore, za takve kakvi su, ni jedan apstinent ne bi mrdnuo iz kuće. „Opozicijo“, ne kiti se parolaškim tuđim perjem, ne imitiraj vladajuću ruljkoratiju. Ruljkoratija je isto tako, kada je ranije gubila izbore (zvali su se drugačije – kamaleoni, sada skrpljeni s koca i konopca) bogoradila i kršila ručice „nevine“. Još ne shvatate „opozicijo“ gde vam je kvar.

  4. Ove izjave postale su zaista smešne. Izlaznost se u najboljem slučaju kreće oko 55%, tako da je podrška bojkotašima ne smešna. Podrška SNS u broju građana, ne u procentima, jasno je porasla i u odnosu na prošle parlamentarne izbore, na kojima je učestvovala i većina bojkotaša, tako da je prilično apsurdno komentaristai da je bojkot uspešan i da ta lica uživaju podršku. Ako je tako zašto nisu onda uzeli učešće u izbornom procesu? I nek ne počinju sa nefer uslovima i funkcionerskom kampanjom jer su to još apsurdnije priče. Zapravo na izlaznost je najviše uticalo njihovo zastrašivanje po pitanju korone i targetiranje ljudi koji su spremni da SNS-u daju podršku, a ne ideja o bojkotu.

    1. Au Jovanka i ostali botovi.Nesto Vas zulja istoriska „pobeda“.Potpisite se punim imenom ako mislite da ste u pravu.Imate smesnu podrsku od ispod 20% uz sve pritiske i kradje.Zasto Vi odredjujete procenat SzS -a ako nisu ni bili na izborima,bolje komentarisite svoj rezultat.

  5. Nišlije su savesni i pošteni građani. Koji su svojim procentom izlaska na izbore, dokazali pravo stanje u Nišu. Posle svih kapitalnih investicija i ulozenog rada i truda u Nišu. Pokazali su pravo stanje i rezultat na izborima. Građani su zadovoljni.

  6. Neistina, i pokušaj da se iskoriste stalni apstinenti, i da se prikažu kao oni koji su bojkotovali. Stvarni broj onih koji su bojkotovali je razlika u broju koji je izašao na izbore 2016.godine, i 2020.godine, a njih nema više od 5 do 10 posto.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.