SSP zahteva hitno puštanje na slobodu Noga i Radojičića

Ostavite komentar


  1. Bravo za Đilasa. Nisam njegov pristalica, ali ga u ovom hrabrom i ispravnom zahtevu podržavam. I lideri ostalih slobodnih opozicionih stranaka da podrže ovaj zahtev, jer se on tiče samo dvojice uhapšenih građana, već ustavom i zakonima zagarantovanih ljudskih prava i slobode mišljenja svakog od nas. Danas Nogo sutra to može biti bilo koji pojedinac koji se „drzne“ da slobodno iznese svoje mišljenje i kritikuje vlast.

    1. Čitam komentare i neverujem . Koliko su vama mozgovi isprani. Na osnovu čega pljujete po Nogu. Jedan jedini razlog nemate, izuzev sto vam je gazda naredio. Pa i vrapci znaju da je sve pokradeno i namesteno. Samo to vama nije izgleda jasno. Zbog sendviča prodajete državu. A kada dodju vakcine prvo ce vas naterati da stanete u red za vakcinisanje sa sve porodicom. Nebrinite dace vam po 2. Sendvica tad.

  2. za ovo svaka čast to je solidarnost sa kolegama,ali za vakcine imate veliki minus

    1. Vreme je da“Vučićevi jurišnici pokupe malo i živi na hledjenje glave a ne da ljude gura u kovid bolnice

  3. Ajde da razumem zašto je uhićen Nogo, to su male igre između njega i gazda iz Službe (videli smo već to na demonstracijama), ali zašto je uhapšen Gradonačelnik Ičičić? Da nije rešio da radi svoj posao?

  4. Ovim saopstenjem definitivno obelodanjujete svoju sramnu poziciju. Nogo je pandurska drukara, i covek rezimskih zadataka. Svako ko je hteo mogao je to da sazna/zakljuci. Licno sam sa njim pricao i na svako pitanje kje se nije uklapalo u njegovu agendu, su reagovali, trebam li da opisujem koliko agresivno, celavi i nabildovani, pubovi iz licne pratnje. Ovo sta sam napisao, vi znate mnogo bolje i detaljnije nego ja. I zato, malo je reci: sram vas biolo“ jer to vama nista ne znaci.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.