St. Protić: Vlast ne priznaje demokratiju, najbolje bi bilo da opozicija ne postoji pa da vladaju kako žele bez ikakve kritike

Ostavite komentar


  1. Ovaj peva istu pesmu CEO zivot!Onu demokratiju koju je on propagirao Niko,ili mali broj ljudi,je prihvatio! Bolje sedi I cuti.

  2. Kakva kritika? Pa pleme mandrila bi bilo ozbiljnija opozicija. Sve kao neki performansi, a kreativnost – ispod nule. Kritika….

  3. Pa i nije demoktarija za Srblje. Evo kažu i u komentarima ovde ovi koji umeju koliko-toliko da čitaju i pišu da je ne prihvata skoro niko ili zanemarljiv broj (to jeste istina), onoj ostaloj većini kmetova stvarno i ne treba, dovoljan je jedan gazda i – teraj tako dok ima da se jede.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.