Milan St. Protić povodom rezolucije EP: Vučić u nebranom grožđu

Ostavite komentar


  1. Ovaj pametnjaković što komentari še „ova rezolucija nije obavezujući“ zaboravlja da ta rezolucija odražava raspoloženja većine. Stara poslovica kaže: „Vuk se ne boji krova, ali ne voli da laju na njega.“

  2. Ма пустите Докторе Ст. Протићу, остаћемо без органа власти, народ хоће једно а ЕП друго. Једна раја а два господара, царевати оба не могу. Нека нама ових наших кад је народ тако хтео, нека му и буде.

  3. Pa sad, jedino ako misle opet da nas bombarduju. Bez toga, setite se da svake strane sankcije okupljaju narod oko vođe, i to nije nikakav srpski specijalitet.

  4. Gospodine Protiću, kako ste u pravu.
    Kako skinuti maglu iz glava ljudi? Srbija mije centar sveta. Suviše je mala i slaba da bi se suprotstavljanja celom svetu, svojom „pameću političara“.
    Život je kratak i treba ga živeti kao „humen been“ a ne kao Srbin. To je sekundarno jer to nisi birao.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.