Šta će stranke bojkot opozicije raditi do početka pregovora o izbornim uslovima?

Rad na sebi i skretanje pažnje na afere vlasti

Ostavite komentar


  1. Cela tkzv bojkot opozicija sedi u svojim foteljama i čeka da joj narod da vlast.I posle da ih oni jašu kao 2000.Setimo se prve odluke su bilo otpuštanje radnika,prebrojavanje kolko među otpuštenih su u bundama,pljačkanje i gašenje banaka i stvaranjem fantimske „nacionalne štedionice“ koja ubrzo ispari,naglo bogaćenje ćlanova DOSa,kao i SPSa,SRSa,nesposobnost da ikome sude i osude.

    1. Dokle više priče o otpuštanju radnika posle 2000-te a istina je da je većina preduzeća propala još 90-ih godina i da su proizvodila gubitke(dugovanja dobavljačima i raznim fondovima). Te banke koje su zatvorene nisu bile banke već protočni bojler para(državnih) podobnim. Čitava privreda i država su bili u ogromnoj dubiozi.

      1. Pa dobro, necemo vise da pricamo kako su od 2000-2012 u divljackim privatizacijama unistena sva preduzeca, i kako su otvorene fantomske banke koje su isisale preostali novac i propale. Zasto bi i pricali o tome. Narod ionako ima pamcenje ko zlatna ribica. Jedva cekam da Tadic/Jeremic/Djilas dodju na vlast, nikada nisu bili na vlasti i ne pricamo o njihovim kradjama tako da su to sve novi i mlogo dobri ljudi koji ce nas odvesti u zlatno doba po kratkom postupku,
        A posle da se pitamo ko je kirv (mi sigurno nismo)

        1. NN, a zašto Tadić, Jeremić, Đilas? Evo recimo Dveri nisu nikad bili na vlasti… Molim?

      2. Radoje, da ne zaboravite šta vam je DOS obećavao, a šta ste dobili. Mi, gradjani smo dobijali katance na firmama, a neko je dobijao sekunde i 619 miliona evra.

        1. Jadni i duhovno siroti @ljubiša, a sada si pasovao najvirulentniji AVvirus „ludilo“, pohovan, isprani i na kraju spržen ENCEPHALON…?

      3. Do reči potpisujem? Al’ Radoje, ne zaboravi da je pamćenje našeg naroda kratko, a mozak pileći? Sva bezumnost ljudska je sada isplivala na površinu? Sve je izvrnuto i okrenuto na glavačke pa je nenormalno postalo normalno a pileći mozgovi oberučke prihvatili. Ne pomaže buđenje anesteziranim umovima, đavo je uzeo pod svoje i demonizovao čoveka po svojoj meri? Um, savest i razum su suspendovani? Živimo nenormalnu normalnost koja se medijskim putem propagira kao nova normalnost? Za početak maske (brnjice) na njuške pa u dobrovoljno ropstvo?

          1. Mi već duže vreme imamo brnjice i to u visokom procentu(preko90%) ali nemamo državu ni po jednom kriterijumu šta jednu državu čini državom, ni pojednoj definiciji, nula, tzv. država Srbija!!! I toj većini su svi političari isti, svi su lopovi…najveća obmana i laž jer kad uništena država, sve institucije, obrisana podela između grana vlasti, ubijena demokratija (za one koji neznaju ili su zaboravili da ih potsetim „demos-kratija“) obesmišljen i banalizovan svaki pokušaj političkog života…vidim i da ima dosta onih koji na svakodnevna poniženja kršenja svih zakona i gaženje Ustava RS više mrzite i krivite bivšu vlast je postalo degutantno…sa acomvučićem ne biste imali nikakav problem kad bi shvatili šta su teotije zavere i kad vam glavna briga u životu ne bi bilo Kosovo, 5G mreža, vakcine i migranti…ma bravo svi Srbi i ostali građani tzv. države Srbije…

  2. IMA VISE STRANAKA OPOZICIONIH I NEVLADINOG SEKTORA NEGO SOPSTVENIH GLASACA HOCE PREKO POLITIKE DA SE UNOVCE ALI NEIDE

  3. Pa kako ona stara opozicija pobedi Cobija pod skroz nefer uslovima? Bube jedne lenje. Ako peđete cenzus da slavite.

  4. Sadasnja srpska politicka scena je velika septicka jama i iz nje ne moze isplivati nista dobro.

  5. Realno a poznavajući mentalitet nas Srba, po meni, a naravno opoziciono sam orjentisan, jedini koji bi mogli izaći na crtu i suprotstaviti se SNS i Vučiću a nalaze se na opozicionoj sceni su poks od stranaka a od ličnosti akademik Matija Bećković i Milan St. Protić sve ostalo od opozicije je nekonkretno, nejasno za šta se zalažu i bezidejno.

  6. Ovo su klasicni sarlatani koji nista ne rade po ceo dan osim sto sede na twitteru i idu po portalima i televizijama koje ih podrzavaju.. Svako od njih ima svoje interese a njihovi sledbenici koji nemaju korist od njih na kraju ispadnu budale zato sto izgube zivot verujuci u neke glupe „ideale i promene“ koje su se vec 20 puta dokazale kao neuspesne..

  7. Nema nikakvih pocetaka pregovora ako se prethodno ne oslobode mediji. ovo treba da bude osnovna, betonirana i svakodnevna mantra i uslov svih uslova bojkot opozicije.Bez toga da proglase bojkot svih laznih pregovora ! Tako i nikako drugacije .

  8. ‘…svaka stranka ima svoje prioritete’. Pa naravno kao i u svakom društvu gde vlada plemenski poredak. Prioritet je da poglvar svkog plemena bude srećan sa svojom svitom. Nipošto ne dozvoliti da se narod kostituiše u naciju, jer će to da vodi do nacionalnih interesa i nacionalnog lidera. Čime ce taj krš od potrošenih političara (plemenskih poglavara) da se bavi?

  9. Moj predlog (savet) je sledeći : okupite advokate (pravnike) sakupljate dokaze i spremajte TUŽBE kad’ skinemo ove barabe sa vlasti !! A pregovarajte sa njima SAMO o otvaranju medija i razdvajanju izbora !!! I posle izbora,JAVNA sudjenja !!!

    1. A ko ste to vi? Za vas je gladalo 30%.Da li to znači da je 70% naroda za vas ološ(pre će biti obrnuto).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.