Šta će Vučiću megalomanski plan „Srbija 2027 – skok u budućnost“ kad samo što je „najčistije dobio izbore“?

Ostavite komentar


  1. Sta ce megalomanski plan!? Ali kako neko da uzme ozbiljno ove sto zele vlast kada je za njih rec plan apsolutno nepoznata. Pa covek vam dao na dlanu materijal da ga konkretno napadate ako nesto od ovog najavljenog ne ispuni, ali ovde se sada vodi pitanje sta ce ovaj plan. Nemam reci.

  2. Novinari Danasa su navikli jos od zutog doba da kada se dobiju izbori vise se nista ne radi. Pa nije vam ni Djilas ni Tadic

  3. Umesto podrške, opozicija bira da se bavi neargumentovanim tvrdnjama i podmetanjima.

  4. Njihova kritika je besmislena i ne doprinosi ničemu osim stvaranju negativne atmosfere.

  5. Neka nam svi vrate ono što je naše.Ima li onih što duguju narodu?O tome treba iskreno.Stvarno iskreno
    Nikome ne verujte.Sve je laž.

  6. I ne treba mu jer bi u protivnom to koristio u predizbornoj kampanji. Vama je to van pameti.

  7. Simpatična mi je floskula „za vreme žutih ništa se nije radilo“. Prvo, neka crno-crveni prebroje žute kadrove u svojim redovima. Drugo, „žuti“ su bili na vlasti nepune tri godine i to do momenta kad ste vi crno-crveni po nalogu FSBa ubili Đinđića jer vam nije odgovarao put u EU. Treće, niste svesni da ćete i vi kao i ostali građani grcati u vraćanju kredita koji se nemilice uzimaju radi održanja vlasti. I na kraju, ako je ovaj vaš toliko omiljen, zašto je pokrao izbore?

  8. On je vec poceo kampanju za 2027 a opozicionari josn vekaju da ih podrzi neko iz Evropskog parlamenta i EU. Od neke jave podrske nema nista, mora se ispuniti dve agende Kosovo i litijum. Vidimo da vlasti sve vise cute na Kurtijeve poteze, precicemo lako i preko najavljenog ukidanja dinara…

  9. Ajmo realno koji je ekonomski program ponudila opozicija pred izbore. Bilo je samo da ce obustaviti Beograd na vodi, izmeniti trase metroa i da ce vratiti penzionerima zakonite iznose penzija. Ovaj bar kao radi nesto, jeste da ce sve sto otvore na brzinu do kraja 2026 morati posle Ekspo da se ponovo radi jer ce prokisnjavati… Isto je npr pre samit nesvrstanih 1989 na brzinu napravljeni neki hoteli bez dozvola otvoreni pa posle ubrzo zatvoreni pa se prepravljali kasnije…

  10. Aktivnost sektinih botova nikada nije bila veća.
    Hoćete tako sve dok je ovaj na vlast, nadam se ne još dugo, neće brzo ali blizu je odlasku.

  11. Sve je u stilu „Trla baba lan“ nista novo.Po obicaju obecava kule i gradove pa onda golo nista.Sve ovo nije njegova nadleznost sto je jos cudnije da se razvojem drzave bavi osoba koja nema ni dana staza.Ne iznenadjuje jer zivimo u neuredjenoj pravnoj drzavi krivicom osobe koja prica o razvoju drzave Srbije.Tragikomicno!!!!!

  12. Одличан манипулант и шибицар који замајава наивни народ.

  13. Ako Vućić ove po shvatanju i međunarodnih posmatrača „smuvane“ i nameštane izbore smatra najčistijima do sada, onda je to iz njegovih usta izrečen odličan dokaz da su svi raniji izbori bili i prljavi i namešteni! Iz toga se izvlači zaključak da su i ovi izbori bili -farsa!

  14. Pitanje za one koji podržavaju plan
    Ko će vraćati dugove? I vi, braćo, i vaša deca, i deca njihove dece…
    Neće biti pariskog i londonskog kluba da oprosti dug…a vi ćete motati kablove i raditi za male plate…

  15. @buda neka malo proučava ekonomske nauke, ovakve izjave su smešne ako išta o ekonomiji znate.

  16. Mogu SNS botovi ovde da pene kol’ko hoće, realnost je sledeća: do 2015-16 mi je, kao izvozniku usluga, bilo pitrebno do 500 evra nesečno za račune, hranu i ostalo. Danas i 1500 ecra jedva mogu sve to da pokriju. A pošto sve vreme radim isti posao i bez mogućnosti da poskupim svoje usluge, ova mafijaška vlast me svojim nerealno fiksiranim kursem evra tera da radim tri puta više da bih samo pokrio troškove. Nikad gore nije bilo, utuvite to u glavu, lešinari SNS-ovski!

  17. SNS diplome koje verifikuje Vučić su na ceni! Prešišaćemo Norvešku i Švedsku po procentu visokoškolskog obrazovanja nacije! O doktorima nauka, da i ne pričamo! …Toma diploma, mali Neša, Siniša…. Ima ih i s one strane Drine!… Istina, i SANU se „proslavila“ u Slobinom vremenu, sa časnim izuzecima… Tako, treba očekivati ono što sledi….

  18. @bubuleja
    Čitam šta čovek napisa i ne mogu da verujem da tako nepismen čovek pokušava da nam nešto objasni. Kaže se nerealnim kursom s ne KURSEM.

  19. Vučić je kockar koji što više gubi, sve se više zadužuje. „Nije propao zato što je kockao, već što se vadio“.

  20. Vucicu niko ne zeli da postavi po meni kljucno pitanje. da li on planira da posle 2027 zivi u Srbiji? Mislim da je svima jasno da je odgovor – ne. Niko pa ni on ne moze da zamisli sebe kako slobodno seta ulicom..Mnogo je putera na glavi..

  21. Da je ova Vučićeva priča najobičnija podvala i prevara govori jednostavna činjenica da se konstituisanje skupštine Srbije i formiranje Vlade Srbije odlaže do poslednjeg minuta legalnih mogućnosti za to. Slično smo već gledali posle svih prethodnih izbora.
    A odgovor na pitanje iz naslova je takođe jednostavan: dolaze uskoro naredni izbori, lokalni a možda i beogradski, pa mu treba nešto čime će da maše pred kamerama i sluđuje već odavno sluđene srpske birače.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.