Dobrica Veselinovićfoto BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ

Uvek sam spreman da preuzmem svaku odgovornost u Beogradu ali povrh svega sam za dogovor koji donosi kraj vlasti kriminalne organizacije SNS-a i SPS-a – kaže za Danas Dobrica Veselinović iz Zeleno-levog fronta, koji je važio kao kandidat proevropske opozicije za gradonačelnika Beograda.

Ipak, kandidat za prvog čoveka glavnog grada biće kandidat Stranke slobode i pravde Vladimir Obradović, poslanik „Pravac Evropa“ u Skupštini Srbije.

– Zeleno-levi front posvećeno radi da Beograd postane dobar i zelen grad, i to će svakako nastaviti u saradnji sa kolegama iz opozicije kroz zajednički nastup na predstojećim izborima – kaže Dobrica Veselinović.

Promene u Beogradu su blizu, dodaje.

– Verujem da će pre Nove godine građani i građanke Beograda osetiti novu energiju i nova lica unutar institucija koju smo videli na ulicama ne samo Beorgada već širom Srbije prethodnih meseci – ističe sagovornik Danasa.

Meni lično je važno da ću u Beogradu moći da uradim ono što već godinama vidim da bi trebalo, napominje, kao i da je manje važno sa kog mesta će to da radi.

– Ponavljam. Oslobodićemo Beograd. Promena dolazi – zaključuje Dobrica Veselinović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari