Šta je bila tema emisije „Rat uživo“ na Pinku: Kosovo ili nezavisni mediji?

Ostavite komentar

  1. Potpuno ste u pravu, prvo Rat uzivo, a onda Zadruga ili turska serija. Ipak smatram da se novinari Danasa, N1 i jos poneki rugaju nad nesrecom srpskog naroda na Kosovu i to me mnogo zalosti. Zar je moguca tolika solidarnost sa Ukrajincima a sa druge strane potpuno odsustvo empatije za Srbe na Kosovu? Vidi se da ih prezirete, kao sto prezirete Srbe u BiH kada ste u danasnjoj regionalnoj temi ignorisali da govorite o novim bolnicama u Bijeljini, Kasindolu i Banja Luci.

  2. To što oni napadaju Vas ne mora da znači da Vi sa ovakvim tekstom morate da se spuštate na njihov nivo. Normalan narod odlično zna ko je kakav.

  3. Ko šta pita narod kako živi, godinama u strahu i neizvesnosti? Kome dosadi digne se i ode.

Ostavite komentar

Politika

"Očajnički potez da se prikrije suština problema - da sistema nema": Sagovornici Danasa o stihijskom usvajanju mera Vlade nakon tragedije na Vračaru 10

„Očajnički potez da se prikrije suština problema – da sistema nema“: Sagovornici Danasa o stihijskom usvajanju mera Vlade nakon tragedije na Vračaru

Mere koje je donela Vlada Srbije, na predlog Aleksandra Vučića, predstavljaju očajnički potez kako bi se prikrila suština problema, a to je da sistem ne funkcioniše. Sistema nema. A stihijsko usvajanje mera neće promeniti suštinu problema, a to je da smo postali plodno tlo za svaku vrstu nasilja, kako verbalnog tako i fizičkog i to na svim mestima i u svim uzrastima, smatraju sagovornici Danasa.

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. maj 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.