Šta je sve predviđeno statutom ZSO koji je predstavila nemačka fondacija: Novo ime, zastava, grb i Skupština

Ostavite komentar


  1. Трагикомично је на шта овај статут личи и на шта су се свела права српске заједнице на Ким.

  2. Zaboravili ste folklor, clanice mogu da organizuju folklorne igre sa nazivom KUD ZSO. Malo im fali jos autonomije da dostignu neko udruzenje gastoza u svedskoj

  3. Em nemacka fondacija pise statut za ZSO (!) em ga predstavlja u Pristini ! Da se covek prekrsti i desnom i levom rukom.

  4. Ovi prave entitete bas onako kako se ne svidja Albancima. Nema sanse da oni to prihvate a mozda je to i cilj. Videcemo. Sto se nas tice treba prihvatiti da bi se Srbija oslobodila i krenula put EU.

  5. Oni zaista misle u svojoj nadmenosti da smo mi zaostalo pleme iz Amazonije, treba im kolektivna terapija kao 1945

  6. Ovo je pisano jezikom koji nas narod ne razume, osim dela koji govori da se sve radi u skladu sa ustavom tzv. Kosova.
    Ja ipak učitavam dvosmislenosti koje Asocijacije opština sa srpskom većinom svode na NVO koja se bavi istraživanjima, grantovi a, i pružanjem pravne pomoći.

  7. Ovo automatski dovodi do odvajanja presevske doline, u narednim godinama gasenje tzv. ZSO, i potpuno priznavanje Velike Albanije. Jednom recju, veleizdaja.

  8. A da malo zamenimo ovo Albancima na prostoru Kosova i Metohije. Dakle, gospodo sami sebi skačete u grlo. Kako to da to dajete Srbima, a ne Albancima na Kosovu i Metohiji? Pa vi mislite da smo mi ludi?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.