Šta piše u predlogu rezolucije Evropskog parlamenta o izborima u Srbiji?

Ostavite komentar


  1. Da li oni u Evropi imaju UOPŠTE POJMA
    sa kojim se manipulatorima i prevaranti
    ma susreću?Režim je inkopatibilan sa evr
    opskim pojmovima slobode i demokratije.
    Ovde je isključivo komunoradikalsko pon
    šanje dozvoljeno.Znači laž i prevara,umot
    ana u oblandu“obećanja“u pristupu EU.
    Srbija je zemlja otvorene apsolutističke
    vladavine jednog Vodje jedne nakaradne
    politike i ozakonjenog jednoumlja.

  2. Poštovani Spasoje, pitati lopova da li zna da je lopov je zaista smešno! Pa ta vrhuška iz EU zna sve o lopovluku, korupciji, nepoštovanju zakona, nameštanju izbora itd. -lista je zaista pozamašna- ali GODINAMA NE REAGUJE jer im baš takav Vučić i treba! Beskrupulozan, podmitljiv, plašljiv i očigledno lakom na vlast i novac još nije odradio sve od EU -tačnije od Nemaca i Francuza, ali i od SAD i Engleske, zadate „domaće zadatke“. Još de jure (de fakto je to odavno učinio) nije priznao Kosovo kao državu, nije uveo sankcije Rusiji iako polujavno liferuje oružje Ukrajini, nije rasturio poslednje srpske fabrike, nije poklonio ili rasprodao još preostale srpske prirodne i rudne resurse, nije potvrdio da će se u Srbiji eksploatisati litijum, nije još rasprodao sve njive i šume, reke i jezera, banje itd. tačnije -još Srbiji nije stavio ne kamen nego stenu oko vrata da se što pre udavi u dugovima koje AV svakodnevno pravi -kako bi da Srbija što pe nestane! Zato će ga EU i drugi i ako treba na silu, držati još koju godinu na vlasti. A onda, po davno iskazanoj želji Franje Tuđmana, od Srbije će ostati samo Beogradski pašaluk. Ko preživi Vučića i njegove izborne krađe i druge pljačke -pričaće!

  3. Evropski parlament može nešto da preporuči, ali ne i da nam diktira šta i kako treba da radimo.

  4. ovo sto su rekli je okruglo pa na cose. ne svidja mi se jer daju legitimitet SNS da nastavi da radi sta hoce. Vec dugo su saucesnici. ovo nije prva velika kradja izbora, vec treca.

    ocekivao da eu ne prizna kompletne izbore i kaze da ne priznaje vladu koja ce da se formira i da zatvori nebo za avione i povuce diplomate i vrati nama nase i ne potpisuje nikakve dalje ugovore. plus zamrzavanje svega dok se ne uredi to.

  5. Na vedene preporuke I stavove EParlamanta , dat je Akcenat na ..Struku ..“Pravna nauka“ , Koja treba da .ih prihvati kao jasan zahtev, tj.upozorenje..da se sa ne pravnim..ne zakonitim postupcima države Srbije EU neće saglasiti!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.