Šta radite bre potpisali da neće sa SNS

Ostavite komentar


  1. Ne morate u koaliciju ali vec ste sa njima cim podmecete klipove opoziciji i kidate deo kolaca za SNS! Ne cudi me Bastac nego nekadasnje demokrate na listi!?

  2. „U njima garantujemo pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću da nećemo sarađivati sa Srpskom naprednom strankom“. I šta ako se posle predomisle i počnu da sarađuju sa naprednjacima? Na koji način će, da tako kažem, „konzumirati“ tu materijalnu i krivičnu odgovornost? Šta će im se desiti? Neće ništa! Pa čemu onda taj cirkus sa notarima?

  3. Ovako su pisali i junaci iz grupe izgubljenih duša zvane Lokalni front, pa evo ih sada, prodani, pozapošljavali ih po Elelktrodistribuciji, a njihov najistaknutiji član u žvrljanju i cepanju plakata, jer su samo to i radili, je PR Elektrodistribucije. Bravo momci i devijke baš napredno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.