"Šta radite bre" ulaže prigovor 1Foto: Sanja Milošević

Lazar Lešnjak, kandidat sa liste Šta radite Bre, kao prvi utisak, istakao je večeras mnoštvo nepravilnosti, i najavio ulaganje prigovora.

– Želim da ukažem na brojne nepravilnosti na izbornim mestima u toku izbornog dana. Mi ćemo naravno uložiti prigovore na svim za koje imamo dokaze. Nažalost, takva vam je situacija u Beogradu i Srbiji, a videćemo kakve će biti reakcije nadležnih organa, izjavio je Lešnjak.

Komentarišući nezvanične rezultate, prema kojima su četiri liste ušle u skupstinu grada, Lešnjak je naglasio da je to signal novog političkog delovanja.

– To je dovoljan dokaz da tradicionalne partije nemaju više mesta u političkom sistemu Srbije i kao takve izumiru. Mi kao jedna nova snaga, zadovoljni smo idejama koje smo promovisali u kampanji, a izradili smo ih u saradnji sa gradjanima. Nastavićemo da se borimo za njih već od sutra, na svakom mestu u svako vreme, jer nase vreme tek dolazi, obrazložio je Lešnjak i dodao da su zadovoljni načinom vođenja minule kampanje.

– Zadovoljni smo našom kampanjom, za koju svi kažu da je bila najinovativnija i zadovoljni smo energijom ljudi. Sa preko 150.000 ljudi smo stigili da razgovaramo, sa preko 100 akcija smo se pokazali na terenu, dotakli brojne gradske teme, o kojima ćemo i dalje pričati, rekao je Lešnjak zahvalivši svima koji su učestvovali u predizbornoj trci sa njima.

Maskota Komša je tokom izbornog dana posetio dva štaba. „Patkici, Ne davimo Beograd, smo uručili litar i po benzina za najbolji automobil u izbornoj kampanji tako zvani patkomobil. A nagradu Trula šljiva, uručili smo Vuku Jeremiću, koju smo ostavili da istruli do izbora onog momenta kada je izjavio da ne treba glasati za građanske inicijative, kako se ne bi rasipali glasovi, objasnio je Komša.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari