Šta se događalo iza kulisa posete visokog nemačkog zvaničnika Beogradu

Izvor Danasa iz zapadnih diplomatskih krugova o „balkanskoj mini-turneji“ Miguela Bergera, u okviru koje je posetio Srbiju

Ostavite komentar


  1. zasto je redakciji novina „Danas“ tesko da prihvati kritiku i prizna gresku? Sluzbenik ministarstva spoljnih poslova nije „visoki zvanicnik“ ni u Nemackoj, ni u Srbiji. Ovaj covek nije ni zamenik ministra. U najboljem slucaju je br. 3 u njihovom MSP. A ko je br 3 u MSP Srbije? Ne znate i niko ne zna, jer je besmisleno nisko mesto. A ako ode na sluzbeni put u Berlin, mislite da ce razgovarati „na visokom nivou“? Da, sa tacno svojim pandanom, i nece videti nijedanog ministra, nijedan medij, nijednu opozicionu partiju

  2. Opet Nemačka hoće da kreira budućnost Srbije. Neka hvala, imal smo bolna iskustva u Prvom i Drugom svetskom ratu, a i 1999.

  3. Taj „civilni sektor“ sa kojim razgovaraju zapadne diplomate su njihovi plaćenici i ne predstavljaju mišljenje, stavove i volju gradjana i gradjanki Srbije. Ni po jednom pitanju ni u jednoj sferi života.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.