Šta stoji iza Vučićeve odluke da prvi put od 1992. razdvoji pokrajinske i lokalne izbore u Vojvodini?

Ostavite komentar


  1. Dokle vise Vucic da raspisuje ili ne raspisuje sve izbore?!? Vojvodjanske izbore moze da raspise SAMO SKUPSTINA VOJVODINE Muljanje i izigravanje propisa sa izborima na lokalu, u mestima u kojima se izbori odrzavaju kao biraxi ce se pojaviti sci SnS zitelji mesta u kojima se izbori ne odrzavaju, tako sto ce ih aktivisti upisivati kao stanovnike. A to je KRIVICNO DELO. Uostalom, ima li neki njegov postupak da nije kriminalan?

  2. Kako šta stoji? Izgubiće u opštini Sremski Karlovci kao jedamput jedan. Upropastili su sve što može da se upropasti. Teško da će neko osim članova SNS glasati za njih. A i oni da ne moraju ne bi.

  3. Država u kojoj u trećoj deceniji 21. veka „predsednik“ kako mu dune bira gde i koji izbori da se održe… je poslednja prćija i bruka pred celiom planetom.
    Ali „narod“ je većinski isto tako bezličan, lažljiv i licemeran pa se ljudi u njemu prepoznaju.

  4. Pokriće sva mesta gde opozicija nema kontrolore ,pašće butanje do daske izlaznost 99,99%,posle privodjenja glasača.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.