Šta su naprednjaci pričali o Vučiću u njegovom odsustvu?

Izvor Danasa blizak SNS-u o atmosferi koja je vladala na jučerašnjoj sednici Glavnog odbora

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Zna li glavni odbor da je priličan broj organizacija SNS u gradovima i opštinama u statusu povereništva i da godinama nisu organizovani unutarstranački izbori? Da li je o tome obavešten predsednik najdemokratskije patrije na političkoj sceni?

  2. Odrzan Glavni Obor.Sve su ovčice na broju.Radi se, gradi se, pere se droga, narko dileri dobijaju drzavne poslove. Evroparlamentarci uredno isplaceni,opozicija dobila,bila Angela sredila litijum sa šefom. Drugim recima „sve u najboljem redu“.

  3. Mi ništa ne smemo da pričamo o predsedniku, ni negativno ni pozitivno. Nikad ne znamo kako će se to proitumačiti

  4. Sada hocete da pobunite ljude iz stranke na vucica . Vi stvarno niste normalni . Sada je i to strategija . Vi neznate kako ce te protiv vucica .

  5. Vucic je iskljucivi krivac za stanje na Kosmetu u zadnjih 9 godina.Kosmet nikad dalji od Srbije,sve sto je potpisao je izdaja Srbije.Vucicevaovascena po ustavusu bezacajna a on o sveu odlucuje.Strasno!

  6. Ala lupetate! Sa Vučićem će otići i Kosovo. Izvlači ono što su rasprodali do 2012. Jeremić i ostatak su zaslužni za priznavanje Kosova, za postavljene granične prelaze… džaba lažete, narod sve zna. Istina vas boli jer sa tom istinom nikad na vlast doći nećete.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Politika

Skupština SNS: "Velike promene" ili kozmetičke izmene na čelu partije 7

Skupština SNS: „Velike promene“ ili kozmetičke izmene na čelu partije

Skupština vladajuće Srpske napredne stranke, posle dvostrukog pomeranja, biće održana u subotu, 27. novembra, a kako su ranije za Danas najavili izvori bliski vlasti, na njoj se mogu očekivati "kozmetičke" kadrovske promene, koje će poslužiti promociji stranke i učvršćivanju autoriteta njenog lidera i predsednika države Aleksandra Vučića.

Naslovna strana

27. novembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.