Šta su Velimir Ilić i Zoran Živković otkrili o izvršnoj vlasti, Basti, bivšim ministarkama... 1Printskrin TV Nova

Na pitanje koja imena ministara može da nabroji, Velimir Ilić, predsedni Nove Srbije, je gostojući u emisji „Probudi se“ na TV Nova samo prokomentarisao da je sadašnji ministar privrede (Rade) Basta bio kod njega u obezbeđenju i da Gorana Vesića zna još od vremena Zorana Đinđića.

– Ove druge nemam pojma, nikada nisam čuo za njih ili da su se bavili nekim ozbiljnim poslovima uopšte u životu. Urbana mafija sada cveta, za sve afere ovde važi: puj. pike, ne važi. Vučić je ušao u vladu sa projektom gajenja svinja, a ja sa projektom auto-puta. Meni Vučić ništa nije uradio, sve mi je uzeo – rekao je Ilić i dodao da je premijerka Ana Brnabić smešna figura, da je sve to strašno tužno.

Zoran Živković, bivši predsednik Nove stranke, smatra da ni sami ministri međusobno ne znaju tuđa imena.

– Šta se dešava u Srbiji zavisi od toga da li je Vučić popio sinoć dva šardonea ili četiri kabernea. Vučić odustaje od Evropske unije a za njegov izbor ministara, pa nisam siguran da ministar saobraćaja ima vozačku dozvolu. Zašto bi glasali za ljude kojima ne biste ostavili deu da vam čuvaju dok ste u prodavnici – rekao je Živković i dodao da bivše ministarke Zorana (Mihajlović) i Jadranka (Joksimović) nisu imale značaj u SNS-u.

Velimir Ilić naveo je da očekuje saopštenje u MUP-a u vezi sa samoubistvom načelnika Raškog okruga Nebojše Simovića, te naglasio da je za njega vest o vešanju bila iznenađenje.

Ilić je gostujući u emisiji „Probudi se“ na Novoj naglasio da je 20 godina poznavao Simovića i izjavio da je nedavno i njegov kum pronađen mrtav.

„Najnovija stvar, evo juče, znam čoveka, ubio se načelnik Raškog okruga. Kažu da se ubio. A njegov kum je onaj što je nedavno nađen mrtav u vili na Dedinju. To je njegov ortak iz firme, bio je i jedan od bogatijih ljudi. Nešto ne štima u državi Srbiji, počinje u vrhu vladajuće partije, ubio se čovek. Pazite, nije to ne znam ko. On je bio funkcioner MUP-a, bio je prvi čovek SNS u Raškom okrugu, gde je bio i načelnik. Kažu obesio se, znam ga lično i 20 godina se poznajemo. Bili smo kod predsednika Kine, napravili strategiju i plan, nisu to neki bezvezni ljudi. O čemu se to radi? Očekujem neko saopštenje MUP-a, treba da se reaguje na to“, rekao je Ilić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari