Šta za Srbiju znače poruke šefa diplomatije SAD Kosovu?

Sastanak Osmani i Kurtija sa državnim sekretarom SAD Entonijem Blinkenom donosi probleme za Beograd u dva pravca, smatra se u diplomatskim krugovima

Ostavite komentar


  1. Srbija se opredlila na pogresnoj strani tj sa okupatorima nezavisne drzave❕Ovo je velika polticka greska sa kojom ce se kubure nove generacije politicara Amerika je svetska politicka i ekonomska sila i demokratska drzava⭕️

  2. Srbika ih nikada nece priznati. Neka im saveznici objasne da zbog toga nece nikada biti clanice EU…

  3. Ako SAD imaju uticaj na balkanu sto i RUSI ne bi imali isti uticaj mozda izbije ponovo rat kao sada u ukrajini jer to cilj pa dobro.

  4. Demokratska. Uvodi po svetu demokratije silom i ratovima. Vijetnam, Avganistan, Irak, Libija itd. E ne može Rusima da uvodi.

  5. Klimatska sekta se dokopala vlasti na zapadu i sada sa revolucionarnim žarom uništavaju sve pred sobom – od jezika i gramatike do teške industrije i energetike.

    Sledi širenje epidemije šrilanka-virusa po Zapadu…

    A hungry mob is an angry mob, što reče Marli.

  6. Ograničen srbadija smatra da je sve to od danas nastalo..zaboravlja se decenija glasanja za komunističkog mafijaša SM i njegove klanje po Balkanu
    Za to vreme ovi ovčari su lobirali i plaćali a mi krali Srbiju i korupciju razvijali.

  7. Dobro je što smo podrobno saznali šta je kosovska delegacija razgovarala sa Drugim čovekom USA, ali nikako da saznamo šta je srpski Ambasador razgovarao sa Prvim čovekom USA. Ne verujem baš da su samo kafu popili.

  8. Da je Srbija znala da izabere prave saradnike početkom devedesetih, ne bi Kosovo bilo nezavisno. Šta god na kraju da izadje iz ovoga, Rusija se neće vratiti na status supersile Sovjetskog saveza i samim tim ništa za čim čezne srpska nacionalistička klika neće se ostvariti. Mi smo sami birali i svaki izbor ima svoju cenu. Srećno nam bilo

  9. Wagga wagga, tačno je to. Veći strateški interes bi imale zapadne zemlje i amerika od srbije nego od kosova, stoga ne bi onda podržala nezavisnost kosova, i danas bi kosovo bilo u sastavu srbije. Samo da nije dirala u autonomiju 74 godine, i da je saradjivala sa amerikom, i da nije radila ono što je 90 – tih godina radila.

  10. Gde ameri sade cvece tu krv potece!A na kosovu posadili i zaliviva ce ga do dolaska rusa! Sami kosovski albanci toga su svesni ova poseta ih samo podseca!

  11. Dragi Amerikanci volite vi Albance vodite ih u Ameriku pustite Srbe da žive svoj skromni život Kosovo je Srbija .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.