Šta znači merenje uspešnosti bojkota izbora prema izlaznosti?

Ostavite komentar


  1. Bude li bojkota, sns ce jos lakse kontrolisati i gurati svoje ucenjene glasace. Postojali su i oni koji su dovezeni da glasaju za sns,a ipak su tajno glasali za opoziciju. Sada ce zbog straha odmazde morati glasati za AV.

    1. Da li ti shvataš smisao bojkota? Neće on lako kontrolisati izbore nego potpuno, zato se i ne ide na tu igranku. Opozicija jeste takva kakva je, ni meni se ne sviđa ali ovim činom se stavila u ruke naroda, ako se skupimo na demonstracije na dan ili dan posle biće efekta.Ako ne, odlaze u političku penziju a mi ostajemo kratkih rukava još dugo godina, ali ne običnih nego pod skakavcima koje će pokolenja zapamtiti i osećati

  2. Ne verujem izjavama narucenih „istrazivaca javnog mnjenja“ , narocito Cesidu i Klacaru a posebno kada se njihovi argumenti temelje na reci „verovatno“. Pozdrav cenjenom Danasu !

    1. Razgovarati sa nevladinim organizacije da se pokrene Narodna inicijativa da se podnese tuzba medjunarodnom sudu pravde za ratne zlocine protiv ljudi iz vrhova stranku koje su te ratove pocele a nisu procesuirani…a to su SPS. SNS iRS. Nemoze pravda biti zadovoljena da odgovaraju lideri a ne I portparoli….idemo protiv njih do golih zivota.

  3. Kampanja bojkota treba da obuhvati i prisustvo aktivista blizu biračkih mesta kako bi se videlo ko su naše komšije koje izlaze.
    Svako ko tog dana izađe na izbore je za ovu vlast!
    Ako se krene odmah sa najavom ovakve žustre kampanje „na nož“, to će obeshrabriti mnoge (DSS, Šapić, ZS, PSG, LDP, LSV?) koji ne žele da se pridruže bojkotu.

  4. Svaki pojedinačni neizlazak na glasanje i jeste bojkot. Bio i biće.
    Ne postoje „drugi razlozi“

  5. …znači ako izađe više od 50% upisanig birača na glasanje, bojkot nije uspeo, po meni, možda grešim, u stvari šta možda….

  6. Zasto i mda se ne ubroje oni koji ranije nisu glasali? Da vole vlast glasali bi 2016. za predsedninika!
    SAMO BOJKOT DOKAZACE DA IMA NAS KOJI MISLIMO SVOJOM A NE PINK I HEPI GLAVOM!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.