Stamatović: Pozitivne rezultate iz Čajetine i Topole prenećemo na celu Srbiju 1Foto: Nenad Kovačević 

Predsednik Zdrave Srbije i nosilac liste koalicije „Zdrava Srbija – Bolja Srbija“ Milan Stamatović izjavio je danas da predstavnici te koalicije znaju koji su to problemi u opštinama i na lokalu, zato što ih i sami svakog dana vide i rešavaju, saopštila je Zdrava Srbija.

„Mi iz ‘Zdrave i Bolje Srbije’ znamo koji su to problemi naših opština, naše Šumadije, zapadne, stočne i južne Srbije, Srema, Bačke i Banata, našeg Kosova i Metohije jer ih i sami svakog dana vidimo i rešavamo, zato smo sigurni da i našu državu možemo da uredimo, kao što smo opštine koje vodimo“, kazao je Stamatović.

Stamatović je rekao da će „sve što su radili na lokalnom nivou, sva dosadašnja iskustva i pozitivne rezultate iz Čajetine i Topole preneti i na celu Srbiju“.

„Zahvaljujući našem ozbiljnom i odgovornom radu, opština Čajetina postala je jedna od najbogatijih lokalnih samouprava u Srbiji i medju retkim opštinama u kojoj nema nezaposlenosti i ‘bele kuge’, dok je Topola od male šumadijske varošice, sada poželjna sredina za život i rad, i šumadijska Toskana“, ocenio je Stamatović.

On je rekao da „nama trebaju odgovorni ljudi koji će da ulažu u struku i znanje, i koji će da rade u opštem interesu, zanemarujući svoje lične interese“.

„Ostali smo dosledni onome zašto su nas gradjani birali i naš zadatak je da radimo za njih i da im pomažemo, a ne da oni budu u našoj službi“, rekao je Stamatović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari