Stefan Gajić (Prilepak): Nije racionalno da se protivimo izgradnji ski staze na Avali

Ostavite komentar


  1. Pa posle se cudite sto je Preletacevic imao vise glasova od mnogih stranki i inicijativa.

    1. Tada je vise igrao na kartu neceg novog i komedije, ne nekog konkretnog plana. Naredni izbori su pokazali ko je i sta je.

  2. A ko je pomenuo da ce biti „jeftino“? poznajuci ove naoxadnjake a pogotovu vecitog zamenika, cisto sumnjam

  3. Razna „leteća“ gospoda podržavaju sve što mogu da naplate, pa tako i ski stazu na Avali. Na Avali nema dovoljnio snega ni da retke zverke ostave trag a kamoli da se neko skija. Zato će ova lopovska vlast i svi prilepci obezbediti da se svi građani Beograda dobro nasankaju (plaćajući bolesne ambicije gradskih pljačkaša). Sledeća faza će biti „gondola“ od Kališa do Avale (preko Marinkove bare, a može i preko Makiškog polja, taman da se i ovaj lepi metro okači na gondolu)…

  4. Bice jeftino kao i ulaz u Golubacku tvrdjavu od 600 din, a za to ne dobijes nikakvu ni informaciju ni uslugu. Jedino sto ce biti sigurno bolje nego tamo su kafane i kafici koji ce napraviti vecu stetu nego sama staza a drzace ih naravno naprednjaci ili recimo Beli koji se u tom poslu vec oprobao…

  5. A ko kaže da će se tamo skijati deca? Kako mi se čini, dece će tamo najmanje biti. Već tamo vidim estradu u preskupoj opremi i ostali kičeraj.

  6. Prevaranti Srbije ponovo u akciji,maznu lovu za izbornu kampanju,ostalo nije važno-

  7. Mislim da su ovi cirkuzanti posle prvog iznenađenja i uspeha na političkoj sceni propustili trenutak da se sa te scene izvuku u pravom trenutku.

  8. Svaki roditelj dobro zna koliko je korisno da se napravi ski staza koja je u upotrebi tokom cele godine. Velika podrška projektu izgradnje ski centra na Avali.

  9. zašto mi vraćáte tekstove, i vi se predstavljate liberalnim??? Pa napišite da vam se ne sviđa ili šta god, a ne da sam se ponovila. Više ne čitam danas!!!!!!!!!!!!!!!

  10. Za 5 miliona evra koliko će koštati skalamerija sa veštačkom podlogom sva deca Beograda mogu da godinama zimuju na Goču ili Divčibarama i skijaju po pravom snegu. Ako tome dodamo enorme troškove pravljenja veštačkog snega na temperaturama iznad 0 stepeni, kakve su u Beogradu česte zimi, za te pare mogu da izgrade skijališta za decu na planinama koje imaju uslova za skijanje i dečji planinski dom i obezbede prevoz i smeštaj.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.