Ko je Stefan Šenah – šef posmatračke misije koji je na izborima u Srbiji video šokantne stvari?

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Tipican evropski politicar koji je ceo zivot proveo setajuci sa jedne na drugu funkciju . Sta god da je video irelevantno je od njega, kao predstavnika zapada koji su podrzali ( oostavili) ovu vlast, znajuci za sve njene manipulacije. Oni su njeni direktni saucesnici. Nista bolja nije njihova slika / skupljeni s konca i konopca, bez ikakve demokratske procedure, bez “ volje“ i u ime naroda. I kako takav da bilo sta progovara o demokratiji, ma bilo cemu. Bolesno!

  2. Овакав се у Србији није родио, морате још пуно да учите и научите, само прво да отерате вучића и његову јавну мафију.

  3. Sve su to priče za malu decu. Evropa i Amerika možda ne podržavaju Vučićev režim, ali ga tolerišu a to vam je jedno i isto licemerje. I upravo ovaj izborni rezultat jim odgovara, sad tobože prigovaraju. A kad bi AV izgubio izbore, onda bi plakali. Znaju oni dobro za njegove manipulacije, budite bez brige, samo se prave ludi. U doba informatike, kamere svuda, a eto, oni kao ne vide ništa. Znači postoji neki jak razlog za takvo ponašanje Zapada, ako uzmemo u obzir, da je Srbija model europske Sjeverne Koreje i nikako se ne uklapa u demokratski model Zapada. Znamo, Sjeverna Koreja je nuklearna sila i uvijek postoji mogučnost, da onaj njihov ludak pritisne na dugme. Takvog moraš uvažavati. U međuvremenu njegova elita i kriminalni režim nastavlja da pljačka i uništava državu, šverc droge, oružja, sve u ime gladnog naroda, koji mu maše zastavicama. Živeo Veliki Kim. Srbija nije nuklearna velesila i beznačajna je u nekoj visokoj geopolitici. Znači postoji neki drugi jako važan razlog, zbog kojeg se toleriše ovaj ludak i njegov kriminalni režim, koji pljačka Srbiju. Ne bi ga Zapad tek tako podržavao, za lepe oči. Živeo Veliki AV. Ali sve se vrača, sve se plača.

  4. Prosla su ta vremena naivnosti kada su se bez rezerve prihvatali stavovi nekakvih zapadnih posmatraca/emisara narocito ako dolaze iz germanskih drzava. Proslo je to kada se verovalo u njihovu plemenitost, nepristrasnost i principijalnost. Setimo se samo Vilijama Vokera i njegove epizode na Kosovu. Zanimljivo da se javljaju iskljucivo Nemci, bilo iz Austrije ili Nemacke, Kramon, Sider, ovaj, svi poznati po ranijim manifesacijama srbofobije, otvorenog podrzavanja velikoalbanskih separatista na Kosovu, podrzavaoci Mila (njegova muljanja na izborima naravno nisu videli)… Zaista je tesko poverovati da njih stvarno zabrinjava izborni proces i da se iza svega ovoga ne krije neka agenda. Ocekuje se da se prikljuce jos neki austrijski i nemacki politicari, da krene kampanja u nemackim medijima, da se prikace naravno i po koji slovenacki i hrvatski politicar a ako se uskoro javi Alisa Kerns kao i „strucnjaci“ Server, Dzozef, Veber ili Biber – sve je jasno.

  5. Не треба нам нико са стране да се види колико је Вучић медијски манипулисао и кршио све прописе и законе пре избора и на самим изборима. Могућности манипулација изборном вољом грађана је требало решити пре избора, по европским законима и прописима, а не сада показивати накнадну памет !

  6. @BEG-Istrijan-Schwabenländle

    Palanackog li i kompleksaskog izigravanja veceg Nemca od Nemaca…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.