Stefanović: Bastać pozvan u svojstvu građanina da da izjavu

Ostavite komentar


  1. A to isto tuzilastvo nije dalo nalog da tebe privedu zbog trgovine uticajem kada si tatka inagurisao u proizvodjaca i trgovca oruzjem. Ne branim Bastaca, nego pitam onako, covecanski.

  2. Izvinjavam se, a kada zovete onog predatora Simonovića da dostavi izjavu povodom pretnji tužiocu?!

  3. Tražio od policije da ga voze službenim automobilom?Bogu hvala nisam imao „sreće“ da imam posla sa policijom ali mislim ako dobiju nalog da nekog privedu onda toj personi nije baš širok izbor prevoza.Nek pokrenu postupak pa da čujemo od koga je kum dobijao novac ,koliko novca,koliko puta , ako bude da toga nije bilo onda odšteta od političara i roze tv treba da bude tolika da im se peto koleno zaduži u narednih 100 godina.Da je mene neko tako mučio kao Marko kuma , a uz to pretio i porodici odrobijao bi ga u naredna dva dana kao u pesmi kad Nele kaže – „Krečo Hakija ,presudila mu čakija, sa Bara se niko ne vraća, a iz Zenice vratiću se ja“,a kum čekao godinu i više.Ko je ovde lud?

    1. Deca u školi, a deca ne greše u procenjivanju karaktera. Znate li koga su zvali Hulja?

  4. Proći će i njegovo, zamenjivač teza. Dolijaće i on… U noći kad bude došlo do promena.

  5. Pre ovog slučaja jedan uzbunjivač je prijavio KRUŠIK gde su u aferu uvučeni naj viši članovi vlade Srbije i njihove porodice, ali taj uzbunjivač je u zatvoru, ovaj uzbunjivač kiji je prijavio kuma odmah je reagovalo tužilaštvo.

    1. Pre nego je postao plagijator, još gore, bio je falsifikator (svoje diplome na tobožnjim akademskim studijama). Realno, on i nije mogao da bude plagijator, jer nije ni pozvano niti je moguće da radi doktorat, zato što nema ni osnovne studije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.