Stefanović: Dijalog sa vlastima i međunarodnom zajednicom nakon bojkota 1Foto: N1

Sigurni smo da će građani ostati kod kuća, a oni koji budu primorani da zaokruže, to neće značajnije utiče, izavio je predsednika Slobode i pravde Borko Stefanović, govoreći o izbornom bojkotu u emisiji 360 stepeni Televizije N1.

Stefanović je rekao da će dijalog doći nakon bojkota i da će biti i sa vlastima i sa međunarodnom zajednicom.

„Da imamo devet meseci za fer izbore, punu kontrolu javnih preduzeća, tehničku vladu, potrebne su nam garancije da će to biti sporvedeno“, objasnio je Stefanović.

„Komuniciramo s EU, naše odbijanje nije da nećemo s njima da razgovaramo, na FPN nije bilo dijaloga“, ocenio je on i predočio da se hapse uzbunjivači i politički protivnici.

Zemlja počiva na siromaštvu i korupciji, iluzorno je pričati o tome da imamo izbore, rekao je Stefanović, ukazujući da „mi imamo biranje kad vas gazda uhvati za uvo i vodi“.

S druge strane, Jovanović navodi da je dijalog komunikacija i način života, a ne samo razgovor o izbornom zakonu.

Društvo je razoreno i ono je izraz naših individualnih osobina, ocenio je on, ističući da bio ova zemlja bila drugačija da postoji dijalog.

„Ja sam uvek išao da razgovaram, znam kako izgleda život u kome razgovora nema. Zato što mi ovde žive deca, zato što nemamo više snagu da ponovimo gluposti iz devedesetih“, ukazao je Jovanović.

Prema njegovim rečima, nemamo potencijal da preživimo takav sukob i ne možemo da izađemo iz živog blata u kome Srbija nestaje.

„Neću da šetam s Đilasom, neću da bojim RTS u pink“, naglasio je Jovanović i konstatovao da on plaća cenu jer je izabrao drurgi put.

Obraćajući se Stefanoviću, on je prigovorio zbog paljenja knjiga i zbog toga što je „Bastać predsednik opštine sa Šešeljem u koaliciji“, što je zamenik predsednika Slobodee i pravde negirao i rekao da će to „morati da proveri“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari