Stefanović: Đilas nije ni odlazio iz politike

Ostavite komentar


  1. dr Nebojsa kaze da Djilas nije odrzao rec jer se vraca u politiku! A da li je nesto rekao kada je Vucic rekao da se nece kandidovati za predsednika, da ce dati ostavku na vocstvo u partiji, …..
    Zasto mu toliko smeta da se Djilas kandiduje za koga svi iz vlasti kazu da nema nikakve sanse i da je veoma los kandidat? Zasto su opsednuti sa njime?

  2. Samo onaj KOJI ONAKO,,DOKTORIRA,,K,O,,DR,,ŠONE,, MOŽE OVAKO DA SE ,,RESPEKTABILNO,,SEĆA,.KO JE BIO I NA KOJI JE NAČIN I KADA STEKAO IMOVINU,.I STRUČNO ZVANJE.,NIJE ,,SREĆOM,IMAO U SADRZUGARSKOM,,RAMU,, ,,NEKE TAMO IDIOTE,,, S FANTOMKAMA ZA,,RASPOZNAVANJE,,S još jednim,maleckim, ,dr,,za KOGA NI DAN DANAS ,,NEMA VALIDATORA,,koji bi se usudili da garantuju ličnim naučnim integritetom i ljudskom čašću. pa je ,,obnarodovana,,i NEKA TAMO,ETIČKA,..kategorija,,doktorata,, .One se,Bugarrske,resprektabilne,, ugradnje i,,vzovu,,,pa,,prijatelji..koji MU pomažu,da,,ŠKOLUJUJE DECU PO NAJSKUPLJIM PRIVATNIM ,,A,DOMAĆIM,,ŠKOLAMA,,PAR,,RADNIH,MESTA ZA,,SPOSOBNOST,, ,,SAVETODAVSTVOVANUJA,ČAK I,,EX PREMIJERU,I,SADAŠNJEM, DVA PUTA ,,ZAKLETOM,,JEVANĐELISTI,,I,EPITETOM, NABOLJEG GRADOBNAČELNIKA,I PORED SVEGA ŠTO JE,,ZABRAVIO,,DA JE,NASLEDIO SVE ČIME SE,,PONOSI,OD,,NEKOG TAMO ĐIKIJA KOGA SU I PRE SKIDANJA RAZAPeLI ,SVE,,nikle,iz Majine,,bašče,spasiteljeke,kuge,kod ovakvih,,,elitaša,, ,sadašnjih, ,spasitelja, nebrenuju,iako ODLIČNO ZNAJU DA NISU ODABRANI,nit,su,pobedili, NEGO NAMEŠTENI,,voljom,Gurua,im,.DA BI SE,,,,USASAGLASILA,REPUBLIČKA I GRADSKA,,KAMARILA,,NIKADA VEĆE ZLO I BESREAMLJE U BEOGADU.SVE U SVEMU SAMI SU SEBI PRONAŠLI,ANTITETANUS,,SOPSTVENE,BOLESTI,.OLOVKE,NA IZBORIMA NEK IM BUDU,,INJEKCIJE,ZA,,PODSEĆANJE,,.KAKAV BEOGRAD GRAĐANI ŽELE,BEZ,KARAVANISTA S PREKODRINSKE,STRANE,..BEZ,,FONTANA ,GDE NESMEJU,DA SE,,PERU I NOGE,,OD,,SAMO DVE MILKE EVRA,JARBOLA DA IH PODSETI GDE,,SREĆOM,, ,,ŽIVE,, I ,RASKOPAVANJE NA SVE STRANE U ISTI MAH,,,,JER TAKO ,,TO,,TREBA,,..Poklonite se,izvinite se beograđanima,ZA SVE DOMETE, LEX SPECIJALIS,e,i SIĐITE S,VUČKOLEND ,POZORNICE NAUVEK.,

  3. Ti mistre murije bilo bi korisnoje da sprecis siledjije da ne ubijaju zene i decu samo pogledaj atmosfery na derbiju to je tvoj posao koji nisi sposoban da radis ali si prvi da kritikujes a gradjani ce reci kakav je ko

Ostavite komentar


Politika

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju 10

Si Đinping 7. maja stiže u Srbiju

Predsednik Narodne Republike Kine Si Đinping boraviće 7. i 8. maja u zvaničnoj poseti Srbiji. Prilika za cementiranje "gvozdenog prijateljstva" sa Srbijom, poručuje Peking.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.